Αρχική Σχολή Γονέων "Distracted": Ένα video για την χρήση του κινητού που κάθε γονιός πρέπει να δει

"Distracted": Ένα video για την χρήση του κινητού που κάθε γονιός πρέπει να δει

"Distracted": Ένα video για την χρήση του κινητού που κάθε γονιός πρέπει να δει

Η τεχνολογία είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Σε έναν βαθμό αυτό είναι πολύ θετικό, αφού μέσω της τεχνολογίας πολλά προβλήματα της καθημερινότητας και όχι μόνο βρήκαν λύση.

Από την άλλη, όμως, όταν η ενασχόλησή μας με την τεχνολογία αποκτά έναν χαρακτήρα εξάρτησης τότε οι επιπτώσεις της στη ζωή μας μπορούν να αποβούν καταστροφικές.

Ένα video που κυκλοφορεί στο Youtube και έχει τίτλο “Distracted” δείχνει ακριβώς αυτό: Πώς η τεχνολογία και η αλόγιστη χρήση της μπορεί να μας κάνει να χάσουμε μέχρι και τους ανθρώπους που αγαπάμε…

Distracted2

Ένας πατέρας αφοσιώνεται στο κινητό του, λείπει από τη ζωή της κόρης του και καταλήγει να χάνει όλα τα όμορφα που θα μπορούσε να μοιραστεί μαζί της. Αντιλαμβάνεται, δε, το τι συμβαίνει μόνον όταν το σπίτι του έχει πια αδειάσει και η οικογένειά του έχει διαλυθεί…

Δείτε το συγκλονιστικό animation


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter