Αρχική InfoMommy Deco DIY: Λάμπα από σουρωτήρι για να διακοσμήσετε την κουζίνα σας!

DIY: Λάμπα από σουρωτήρι για να διακοσμήσετε την κουζίνα σας!

DIY: Λάμπα από σουρωτήρι για να διακοσμήσετε την κουζίνα σας!

Θέλετε να δώσει μια διακοσμητική πινελιά ανανέωσης στη τραπεζάρια ή τη κουζίνας αλλά σκέφτεστε το κόστος; Μην σκάτε σας έχουμε την λύση, η οποία βρίσκεται κρυμμένη στο ντουλάπι με τα κουζινικά σας. Πάρτε το παλιό σας σουρωτήρι και δείτε πώς μπορείτε να το μεταμορφώσετε εύκολα και γρήγορα σε ένα μοντέρνο φωτιστικό οροφής που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτά που προτείνουν οι διάσημοι διακοσμητές σε τιμές απλησίαστες.

Αγοράστε ένα έτοιμο ντουί με καλώδιο για να μην παιδευτείτε καθόλου με συναρμολόγηση και σύνδεση καλωδίων στο ντουί.Ανοίξτε με ένα τρυπάνι μια τρύπα στον πάτο του σκεύους και περάστε το καλώδιο (αφού έχετε βγάλει από αυτό, το πάνω μέρος, το οποίο κρύβει τις συνδέσεις και ακουμπάει στο ταβάνι). Τώρα μπορείτε να κρεμάσετε το φωτιστικό (αφού περάσετε πάλι το πάνω μέρος στο καλώδιο) και να το συνδέσετε στη γραμμή του ρεύματος. Μόλις τελειώσετε, βιδώστε και τη λάμπα και είστε έτοιμοι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter