Αρχική InfoMommy Deco DIY: Στολίστε τους τοίχους με Flower Frames

DIY: Στολίστε τους τοίχους με Flower Frames

DIY: Στολίστε τους τοίχους με Flower Frames

Μια ωραία τεχνική - flowers frame - για να βάλετε την άνοιξη στο σπίτι ή το χώρο εργασίας σας!

Θα χρειαστείτε:

  • φρέσκα λουλούδια
  • 2 κομμάτια πλεξιγκλάς
  • μια κορνίζα (προεραιτικά) ή 4 κλιπς χαρτιών

Ας αρχίσουμε!

  1. Ξεκινήστε αποξηραίνοντας  λουλούδια που έχετε μαζέψει σε μια βόλτα σας στην εξοχή: μαζέψτε τα λουλούδια  σας από το πρωί μέχρι το απόγευμα σε μέρες με ηλιοφάνεια και ξηρή ατμόσφαιρα. Αποφύγετε τις μέρες με συννεφιά, με υψηλή υγρασία, μετά από βροχή ή πότισμα. Κάντε τα μπουκέτα και κρεμάστε τα ανάποδα, σε μέρος με αρκετό αέρα και χωρίς ήλιο.
  2. Άλλος τρόπος αποξήρανσης: ανάμεσα σε βαριά βιβλία, με χαρτί κουζίνας για να απορροφά τα υγρά (τουλάχιστον 6 φύλλα χαρτί κουζίνας).
  3. Επιλέξτε τα λουλούδια που σας αρέσουν, τοποθετήστε τα ανάμεσα σε δυο φύλλα πλεξιγκλάς, βάλτε στις 4 γωνίες 4 κλιπς χαρτιών ή μια κορνίζα.

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.