Αρχική InfoBaby Προετοιμασία Εγκυμοσύνης Δοκιμασμένα κόλπα για να αποκτήσετε κορίτσι

Δοκιμασμένα κόλπα για να αποκτήσετε κορίτσι

Δοκιμασμένα κόλπα για να αποκτήσετε κορίτσι

Σκέφτεστε να κάνετε μωράκι και θέλετε να είναι κορίτσι; Μήπως έχετε ήδη ένα αγοράκι και θέλετε να ολοκληρώσετε την ευτυχία σας με ένα κοριτσάκι; Όποιος και αν είναι ο λόγος που σας έχει οδηγήσει σε αυτήν την επιθυμία, υπάρχουν ορισμένοι τρόποι που μπορούν να ενισχύσουν την πιθανότητα απόκτησης κοριτσιού.

Η Joanna, μαμά δύο κοριτσιών, παρουσιάζει στο hotmamas. com τι έκανε εκείνη και πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε τον εαυτό σας, αν θέλετε να κάνετε κοριτσάκι:

Ημερομηνία

Οι ειδικοί λένε ότι θα πρέπει να αποφεύγετε την ερωτική συνεύρεση με το σύντροφό σας κατά τη διάρκειά της ωορρηξίας σας ή μετά ταπό αυτήν. Είναι προτιμότερο να κάνετε σεξ λίγες μέρες πριν, γιατί τότε τα θηλυκά σπερματοζωάρια είναι πιθανότερο να γονιμοποιηθούν.

Ακριβέστερα, τα αρσενικά σπερματοζωάρια είναι ταχύτεροι κολυμβητές από τα θηλυκά, αλλά τα σπερματοζωάρια που κουβαλούν κορίτσια είναι πιο «ανθεκτικά» και επιβιώνουν περισσότερο στο αναπαραγωγικό σύστημα απ’ ό,τι τα σπερματοζωάρια που κουβαλούν αγόρια. Έτσι,  τη στιγμή που θα έχετε ωορρηξία, όλο το αρσενικό σπέρμα θα έχει πεθάνει αφήνοντας μονάχα το θηλυκό να γονιμοποιήσει το ωάριο…

Οργασμός

Αν θέλετε να κάνετε κορίτσι, θα πρέπει να αφήσετε τους οργασμούς για λίγο στην άκρη. Η θεωρία λέει πως όταν μια γυναίκα φτάνει σε οργασμό, το σώμα της απελευθερώνει μια ουσία που αυξάνει τα αλκαλικά επίπεδα, μειώνοντας έτσι την οξύτητα του κόλπου. Ένα υψηλό σε αλκαλικά περιβάλλον ευνοεί τα αγόρια και όχι τα κορίτσια, οπότε τι σας μένει να κάνετε;

Ηλικία

Περιμένετε. Αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες να κάνετε κορίτσι ας μην βιαστείτε. Έρευνες έχουν αποφανθεί ότι οι γυναίκες που γεννούν γύρω στα 35 – 40 είναι πιθανότερο να κάνουν θηλυκά μωράκια.

Ζάχαρη

Καλά τα νέα για τις γυναίκες που αγαπούν τη ζάχαρη. Κέικ, σοκολάτες, γλυκά θα ενισχύσουν τις πιθανότητες να κάνετε κορίτσι. Γι’ αυτό, μάλλον, λένε τα κορίτσια είναι τόσο γλυκά…

Διατροφή

Δοκιμάστε τροφές που θα κάνουν πιο όξινη την περιοχή του κόλπου, όπως φυλλώδη λαχανικά, μούρα, λεμόνι, πορτοκάλι, καλαμπόκι ή κοτόπουλο. Το όξινο περιβάλλον είναι πιο οικείο στα θηλυκά σπερματοζωάρια, οπότε λίγες μέρες πριν την προσπάθεια της σύλληψης καταναλώστε περισσότερα από αυτά τα φαγητά.

Όπως αντιλαμβάνεστε, βέβαιά, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι εγγυημένο. Εσείς, όμως, δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε και να μας ενημερώσετε για το ευχάριστο γεγονός!

Τονίζεται, ότι παραπάνω προτάσεις, σε καμία περίπτωση, δεν αποτελούν ιατρικές συμβουλές. Για να είστε απόλυτα σίγουρες για την υγεία σας πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter