Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Δωρεάν ξενάγηση στο Μουσείο Τεχνών Λουκίας & Μιχαλάκη Ζαμπέλα με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

Δωρεάν ξενάγηση στο Μουσείο Τεχνών Λουκίας & Μιχαλάκη Ζαμπέλα με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

Δωρεάν ξενάγηση στο Μουσείο Τεχνών Λουκίας & Μιχαλάκη Ζαμπέλα με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας

Η γυναίκα υπήρξε και είναι ακόμη, μια από τις κυρίαρχες αφορμές έμπνευσης για δημιουργία έργων τέχνης από τους απανταχού καλλιτέχνες. Άλλοτε, υπό την ιδιότητα της μούσας και άλλοτε, υπό την ιδιότητα του μοντέλου ή και τα δύο, η γυναίκα πάντα έδινε την ώθηση στον ή στην καλλιτέχνη να δημιουργήσει.

Το Μουσείο Τεχνών Λουκίας & Μιχαλάκη Ζαμπέλα, θέλοντας να τιμήσει την γυναίκα και την Παγκόσμια ημέρα που είναι αφιερωμένη σ’ αυτήν, ανοίγει τις πόρτες του και καλεί το ευρύ κοινό για μια ΔΩΡΕΑΝ ξενάγηση στο χώρο της μόνιμης συλλογής του, την Τετάρτη, 8 Μαρτίου.

Ένας εικαστικός περίπατος, με θέμα την γυναίκα, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να διαπραγματευτούν έργα τέχνης καλλιτεχνών, που εμπνεύστηκαν από το γυναικείο φύλο.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων, παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή εκ των προτέρων.

Για πληροφορίες & εγγραφή: info@zampelasart.com.cy
Τηλ: 22 – 456098
Ώρες: 10:00-11:00 (Ελληνικά) - 11:30-12:30 (Αγγλικά)


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.