Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Drops Laundry: Η επανάσταση στον καθαρισμό των ρούχων έφτασε και στην Κύπρο!

Drops Laundry: Η επανάσταση στον καθαρισμό των ρούχων έφτασε και στην Κύπρο!

Drops Laundry: Η επανάσταση στον καθαρισμό των ρούχων έφτασε και στην Κύπρο!

Καινοτόμες και εξατομικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού ρούχων θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν από εδώ και στο εξής οι κάτοικοι της Κύπρου, αφού η γνωστή εταιρεία καθαριστηρίων Drops Laundry εγκαινίασε την παρουσία της στη Μεγαλόνησο με δύο νέα καταστήματα στη Λεμεσό!

Η Drops Laundry προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη, όπως το care plus για βαθιά φροντίδα στα ρούχα, το kids care για τα ευαίσθητα ρούχα μωρών και νηπίων, το white care για τα λευκά, ειδικό καθαρισμό για επίμονους λεκέδες, υπηρεσίες επιβράβευσης πελατών, πολιτικές κοινωνικής ευθύνης κ.ά.

Η παρουσία της Drops Laundry στην Κύπρο σηματοδοτεί το άνοιγμα της πρωτοπόρας ελληνικής εταιρείας σε νέες αγορές, επιδιώκοντας να προσφέρει τη μοναδική τεχνογνωσία και την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών της και να χτίσει σταδιακά την αλυσίδα της σε περισσότερα σημεία του νησιού.

Drops Laundry Μέσα Γειτονιά
Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ 74, Λεμεσός
Τηλ: +35725750530

Drops Laundry Σκλαβενίτης Υπεραγορά Columbia
Σπύρου Κυπριανού 11, Γερμασόγεια, Λεμεσός


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter