Αρχική InfoKids Βιβλία Εδώ τα παιδιά μπορούν να διαβάσουν δωρεάν υπέροχα βιβλία στα Αγγλικά!

Εδώ τα παιδιά μπορούν να διαβάσουν δωρεάν υπέροχα βιβλία στα Αγγλικά!

Εδώ τα παιδιά μπορούν να διαβάσουν δωρεάν υπέροχα βιβλία στα Αγγλικά!

Τα παιδιά μας περνούν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο τους «αγκαλιά» με το tablet και εμείς διαρκώς αναζητάμε εφαρμογές, σελίδες και προγράμματα που θα τους προσφέρουν κάτι παραπάνω από ένα απλό ψυχαγωγικό παιχνίδι, το οποίο έπειτα από λίγη ώρα μοιάζει να τα… αποβλακώνει.

Αν το παιδί σας έχει αρχίσει να μαθαίνει Αγγλικά, μια εξαιρετική ευκαιρία να τα εξασκήσει φέτος το καλοκαίρι δίνουν οι παρακάτω σελίδες, μέσω των οποίων μπορεί να διαβάσει υπέροχα αγγλικά παιδικά βιβλία online και εντελώς δωρεάν!

Αν, λοιπόν, δεν έχετε αρκετά αγγλικά βιβλία στο σπίτι ή αν έχει βαρεθεί αυτά που ήδη έχετε, επισκεφθείτε μαζί με το παιδί τις παρακάτω σελίδες –σε κάποιες ίσως χρειαστεί να κάνετε εγγραφή, ενώ άλλες είναι εντελώς ελεύθερες:

Oxford Owl

Η ιστοσελίδα του Βρετανικού Εκδοτικού Οίκου British Owl διαθέτει πληθώρα δωρεάν βιβλίων για παιδιά από 3 έως 11 ετών. Απλά επιλέξτε κατηγορία και διαλέξτε ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα, τον τύπο του βιβλίου, το επίπεδο των Αγγλικών και τη σειρά.

International Children’s Digital Library

Η σελίδα προσφέρει δωρεάν παιδικά βιβλία στα Αγγλικά, αλλά και στα Ισπανικά και στα Ρώσικα. Απλά επιλέξτε την ηλικιακή ομάδα του παιδιού και τον τύπο βιβλίου που θέλετε να διαβάσει.

Storyline Online

Σε αυτή τη σελίδα τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να δουν γνωστούς και αγαπημένους ξένους ηθοποιούς να αφηγούνται υπέροχα παιδικά παραμύθια!

Children’s Books Online

Ποικιλία δωρεάν παιδικών βιβλίων θα βρείτε εδώ τόσο στα Αγγλικά όσο και στα Ισπανικά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις το παιδί μπορεί και να τα ακούσει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter