Εδώ τα παιδιά μπορούν να διαβάσουν δωρεάν υπέροχα βιβλία στα Αγγλικά!

Τα παιδιά μας περνούν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο τους «αγκαλιά» με το tablet και εμείς διαρκώς αναζητάμε εφαρμογές, σελίδες και προγράμματα που θα τους προσφέρουν κάτι παραπάνω από ένα απλό ψυχαγωγικό παιχνίδι, το οποίο έπειτα από λίγη ώρα μοιάζει να τα… αποβλακώνει.

Αν το παιδί σας έχει αρχίσει να μαθαίνει Αγγλικά, μια εξαιρετική ευκαιρία να τα εξασκήσει φέτος το καλοκαίρι δίνουν οι παρακάτω σελίδες, μέσω των οποίων μπορεί να διαβάσει υπέροχα αγγλικά παιδικά βιβλία online και εντελώς δωρεάν!

Αν, λοιπόν, δεν έχετε αρκετά αγγλικά βιβλία στο σπίτι ή αν έχει βαρεθεί αυτά που ήδη έχετε, επισκεφθείτε μαζί με το παιδί τις παρακάτω σελίδες –σε κάποιες ίσως χρειαστεί να κάνετε εγγραφή, ενώ άλλες είναι εντελώς ελεύθερες:

Oxford Owl

Η ιστοσελίδα του Βρετανικού Εκδοτικού Οίκου British Owl διαθέτει πληθώρα δωρεάν βιβλίων για παιδιά από 3 έως 11 ετών. Απλά επιλέξτε κατηγορία και διαλέξτε ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα, τον τύπο του βιβλίου, το επίπεδο των Αγγλικών και τη σειρά.

International Children’s Digital Library

Η σελίδα προσφέρει δωρεάν παιδικά βιβλία στα Αγγλικά, αλλά και στα Ισπανικά και στα Ρώσικα. Απλά επιλέξτε την ηλικιακή ομάδα του παιδιού και τον τύπο βιβλίου που θέλετε να διαβάσει.

Storyline Online

Σε αυτή τη σελίδα τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να δουν γνωστούς και αγαπημένους ξένους ηθοποιούς να αφηγούνται υπέροχα παιδικά παραμύθια!

Children’s Books Online

Ποικιλία δωρεάν παιδικών βιβλίων θα βρείτε εδώ τόσο στα Αγγλικά όσο και στα Ισπανικά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις το παιδί μπορεί και να τα ακούσει.