Έφερε στον κόσμο ένα κορίτσι που μοιάζει με bodybuilder λόγω σπάνιας γονιδιακής διαταραχής

Όταν η Joni Gatlin πήγε για υπερηχογράφημα, στις 15 εβδομάδες εγκυμοσύνης, οι γιατροί πρόσεξαν ένα περίεργο υγρό συγκεντρωμένο στα χέρια του μωρού. Τίποτα, όμως, δεν μπορούσε να προετοιμάσει την Joni για αυτό που θα αντίκριζε, όταν θα έφερνε στον κόσμο το μωρό της:

Η μικρούλα Madison γεννήθηκε στο Crestview, της Florida, και δεν έμοιαζε καθόλου με τα άλλα μωρά, αφού από τη μέση και πάνω ήταν εξαιρετικά μυώδης, για νεογέννητο κορίτσι.

Έπειτα από μερικούς μήνες εξετάσεων, οι γιατροί επιτέλους διέγνωσαν στη Madison προοδευτική διαταραχή υπερανάπτυξης. Γεννήθηκε, δηλαδή, με το σύνδρομο CLOVES, μία σπάνια κατάσταση που συμβαίνει από μετάλλαξη γονιδίου και οδηγεί σε συσσώρευση λεμφικού υγρού κάτω από τα μπράτσα και το στήθος.

Όταν ήταν 18 μηνών, η μάζα στο δεξί χέρι της Madison ζύγιζε περίπου 2 κιλά και 300 γραμμάρια. Ο όγκος αυτός συνεχίζει να αυξάνεται, όσο μεγαλώνει και ψηλώνει το παιδί.

Οι γιατροί εκείνη την εποχή δεν ήταν σίγουροι για το κατά πόσο θα μπορούσε το παιδί να επιβιώσει, όμως η απίθανη μικρούλα αψήφησε κάθε αρνητική πρόγνωση. Το μεγαλύτερο πρόβλημά της, αυτή τη στιγμή, είναι τα επικριτικά σχόλια πολλών ανθρώπων που τη συναντούν. Ένας εντελώς άγνωστος, για παράδειγμα, είπε πριν λίγο καιρό στη μαμά της, ότι έπρεπε να την είχε «ρίξει» πριν γεννηθεί.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω πώς είναι το κορίτσι σήμερα: