Αρχική Εκδηλώσεις Εγκαίνια το πρώτο μουσείο παραμυθιού στην Κύπρο (23/2)

Εγκαίνια το πρώτο μουσείο παραμυθιού στην Κύπρο (23/2)

Εγκαίνια το πρώτο μουσείο παραμυθιού στην Κύπρο (23/2)

Το πρώτο μουσείο παραμυθιού στην Κύπρο ανοίγει τις πόρτες του στις 23 Φεβρουαρίου και προσκαλεί το κοινό στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

Το Μουσείου αποτελεί προέκταση των εργασιών του Συστημικού Ινστιτούτου Κύπρου, ενός Κέντρου έρευνας, θεωρητικής εξέλιξης και συστημικών εφαρμογών, και βρίσκεται στην οδό Γρανικού 32 (περιοχή Πύλης Πάφου), στη Λευκωσία.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Καδής, στις 19:00.

Στόχος του Μουσείου είναι η ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς των παραμυθιών, θρύλων, μύθων και παραδόσεων από την Κύπρο και ολόκληρο τον κόσμο.

Γνωστά και άγνωστα παραμύθια, έργα τέχνης βασισμένα σε παραμύθια, σπάνια βιβλία, θεματικές εκθέσεις, μουσικές εμπνευσμένες ή γραμμένες για παραμύθια συναντιούνται σε ένα χώρο που φιλοδοξεί να εμπνεύσει μικρούς και μεγάλους για ένα ταξίδι στην παράδοση, τη ζωή και την ανθρώπινη ψυχή.

Τα εγκαίνια θα τελεστούν την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017, στο Μουσείο Παραμυθιού στη Λευκωσία, στις 19:00.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 22376522 ή επισκεφθείτε τη σελίδαστο facebook.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.