Αρχική InfoKids Εγκαταλείφθηκε μωρό στην Κύπρο – Αναζητούν τους γονείς οι Αρχές

Εγκαταλείφθηκε μωρό στην Κύπρο – Αναζητούν τους γονείς οι Αρχές

Εγκαταλείφθηκε μωρό στην Κύπρο – Αναζητούν τους γονείς οι Αρχές

Τους γονείς ενός αγοριού, ηλικίας περίπου δύο-τριών ετών, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην Κύπρο ψάχνουν οι Κουρδικές Αρχές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Rudaw.

«Έχει βρεθεί ένα παιδί κουρδικής καταγωγής, ηλικίας μεταξύ δύο και τριών ετών, που είχε χωριστεί από την οικογένειά του και τώρα έχει τεθεί σε κέντρο παιδικής μέριμνας», ανέφερε σε δηλώσεις του δήλωσε ο Αρι Τζάλαλ, επικεφαλής του κλάδου της Ιρανικής Ομοσπονδίας των μεταναστών του Κουρδιστάν.

Όπως ανέφερε, το παιδί αυτό βρέθηκε μόνο του στην Κύπρο, ωστόσο δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα πώς χωρίστηκε από την οικογένεια του και γιατί βρέθηκε στο νησί.

Σύμφωνα με τον Αρι Τζάλαλ, Κύπριοι αξιωματούχοι ενημέρωσαν τις Αρχές ότι το παιδί βρέθηκε κοντά σε αεροδρόμιο, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό άρθρο.

«Υποψιάζονται ότι μπορεί να έχει εγκαταλειφθεί σκόπιμα γιατί εάν είχε πραγματικά μια οικογένεια, οι Αρμόδιες Αρχές θα μας ειδοποιούσαν να το φροντίσουμε», δήλωσε ο Τζάλαλ.

Όπως αναφέρει το αγοράκι μιλά και καταλαβαίνει μόνο κουρδικά, ενώ η Ιρακινή Ομοσπονδία μεταναστών έδωσε στη δημοσιότητα την φωτογραφία του, ελπίζοντας να εντοπίσει την οικογένειά του.

«Καλούμε τους γονείς και τους συγγενείς του παιδιού να μας καλέσουν το συντομότερο δυνατόν», δήλωσε ο Τζάλαλ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter