Αρχική InfoKids Νέα Εικόνες ντροπής στη Λεμεσό - Μάνα ζει με το παιδί της στο αυτοκίνητο

Εικόνες ντροπής στη Λεμεσό - Μάνα ζει με το παιδί της στο αυτοκίνητο

Εικόνες ντροπής στη Λεμεσό - Μάνα ζει με το παιδί της στο αυτοκίνητο

Μια ανάρτηση στο Facebook ήταν αρκετή για να γίνει είδηση στο Παγκύπριο η ιστορία μιας μητέρας που μένει στο αυτοκίνητο της μαζί με το παιδί της στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού. Το περιστατικό έκανε γνωστό η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου, η οποία απήυθυνε και έκκληση ούτως ώστε να βρεθεί μια λύση και η μητέρα και ο γιος να μεταφερθούν σε κάποιο ξενώνα. Μάλιστα , όπως επισήμαινε έχει κινητοποιηθεί ολόκληρη η γειτονιά που βρίσκεται το αμάξι της μητέρας, προσφέροντας ο καθένας ό,τι μπορεί για να βελτιώσει τις άθλιες αυτές συνθήκες διαβίωσης της γυναίκας.

Το κείμενο της έκκλησης έχει ως εξής:

Δείτε τις ντροπιαστικές συνθήκες που ζούσε η μητέρα και το παιδί

 

Αίσια η κατάληξη της ιστορίας

Άμεση ήταν η ανταπόκριση από το Υπουργείο Εργασίας που , μετά από οδηγία της Υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου, στο σημείο έσπευσαν λειτουργοί και μετέφεραν την γυναίκα με το παιδί σε ξενοδοχείο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter