Είμαστε άξιοι της μοίρας μας: Μικρά παιδιά κινδύνευσαν στους δρόμους της Λεμεσού, λόγω ανευθυνότητας

Δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό, όπως φαίνεται. Παρά τον άδικο χαμό 7 συνανθρώπων μας τις τελευταίες μέρες σε τροχαία, παρά τα τόσα παιδιά που μένουν χωρίς τους γονείς τους, λόγω των δυστυχημάτων στους δρόμους, εμείς συνεχίζουμε να επιτρέπουμε στα ανήλικα παιδιά μας να οδηγούν – χωρίς άδεια και χωρίς καμία γνώση!

Επίδοξος ανήλικος οδηγός συνελήφθη στη Λεμεσό

13χρονο συνέλαβε η Αστυνομία σε περιοχή της Λεμεσού να οδηγεί λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Ο 13χρονος που οδηγούσε αυτοκίνητο στην οδό Αγίας Σοφίας, στην Λεμεσό εντοπίστηκε και ανακόπηκε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού για έλεγχο πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυκτα.

Ο νεαρός οδηγήθηκε με ασφάλεια στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό όπου κλήθηκε και προσήλθε η μητέρα του, η οποία είναι η εγγεγραμμένη ιδιοκτήτρια του οχήματος.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 13χρονος φέρεται να οδηγούσε το όχημα χωρίς τη συγκατάθεση της ιδιοκτήτριας, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου και χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός απέκτησε κατοχή του οχήματος διερευνώνται, ενώ η ιδιοκτήτρια του οχήματος φέρεται να παρέλειψε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης του, με αποτέλεσμα το όχημα να οδηγηθεί από τον 13χρονο.

Αυτή κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Νέο τροχαίο με τραυματία 11χρονο κορίτσι

Λίγο νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι μητέρα και κόρη τραυματίστηκαν σε τροχαίο στο χωριό Ζωοπηγή της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μητέρα η οποία οδηγούσε το όχημα της με συνεπιβάτιδα την 11χρονη κόρη της, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ.
Μητέρα και κόρη μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία.
Διαβάστε τα 4 μέτρα τα οποία θα μειώσουν τα τροχαία, όπως τα αποφάσισαν οι αρχηγοί της Αστυνομίας σε έκτακτη συνεδρίασή τους, την περασμένη Δευτέρα.