Βγήκαν βόλτα στο δάσος και βρήκαν εγκαταλελειμμένο μωρό σε πλαστική σακούλα!

Πολλά πράγματα μπορεί να βρει κάποιος σε ένα δάσος. Σίγουρα μέσα σε αυτά δεν περιλαμβάνονται τα… μωρά!

Κι όμως 3 γυναίκες στην πολιτεία της Τζιόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών περνώντας με το αυτοκίνητο τους από ένα δάσος ανακάλυψαν ένα νεογέννητο μωρό κλεισμένο μέσα σε μια… πλαστική σακούλα!

Το χρονικό της ιστορίας

Οι 3 αδερφές επέστρεφαν στο σπίτι τους όταν από τα ανοιχτά παράθυρα του αυτοκινήτου τους άκουσαν κλάματα μωρού να έρχονται από το δάσος. Κατάλαβαν πως δεν επρόκειτο για κάποιο ζωάκι και έσπευσαν να ενημερώσουν τον πατέρα τους, ο οποίος μετέβη στο σημείο για να διαπιστώσει ότι οι κόρες του είχαν δίκιο.

Η οικογένεια πλησίασε το μωρό και το είδε τυλιγμένο σε πλαστική σακούλα. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία, η οποία ανέλαβε την υπόθεση.

Η υγεία του μωρού

Το μικρό κορίτσι σαν από θαύμα είναι εντελώς καλά στην υγεία του και τώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν εκείνον που το εγκατέλειψε τυλιγμένο σε σακούλες σούπερ μάρκετ.

Οι Αρχές πιστεύουν πως το μωρό εντοπίστηκε, ευτυχώς, λίγες ώρες μετά τη γέννησή του, γεγονός που αποδεικνύεται και από το ότι δεν είχε κοπεί καν ο ομφάλιος λώρος του. Το νεογέννητο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως χαίρει άκρας υγείας.

Ανέλαβαν οι αρχές

«Θέλουμε να καταλάβουμε και να βρούμε με ποιον τρόπο εγκαταλείφθηκε το βρέφος. Είναι η πρώτη φορά εδώ και 32 χρόνια που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα εγκαταλειμμένο μωρό και μάλιστα με αυτό τον τρόπο» είπε στους δημοσιογράφους ο σερίφης της περιοχής, Ron Freeman, ο οποίος θέλει απεγνωσμένα να βρει την ταυτότητα του μωρού και τους γονείς που το εγκατέλειψαν.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι που προθυμoποιήθηκαν να υιοθετήσουν το νεογέννητο κοριτσάκι, το οποίο προσωρινά ονομάστηκε India και έχει τεθεί υπό την προστασία της υπηρεσίας παιδικής και οικογενειακής προστασίας της Πολιτείας της Τζιόρτζια.

Δείτε το σχετικό video