Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Εκδήλωση: «Διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

Εκδήλωση: «Διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

Εκδήλωση: «Διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

Ανοιχτή για το κοινό θα είναι η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19.00, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Αποφοίτων του ΑΠΘ, τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ και την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας (Ο.Κ.Ο.Ε.) και ομιλητής θα είναι ο Διαπραγματευτής της Ελληνοκυπριακής πλευράς στις συνομιλίες για το κυπριακό, κ. Ανδρέα Δ. Μαυρογιάννης.

Ο Ανδρέας Δ. Μαυρογιάννης γεννήθηκε στον Αγρό στις 20 Ιουλίου 1956. Από το 2002 ως το 2008 ήταν μέλος της Διαπραγματευτικής Ομάδας της Ελληνοκυπριακής πλευράς στις Διακοινοτικές Συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού. Κατέχει τον τίτλο του διδάκτορος (PhD) στην Πολιτική Κοινωνιολογία του Πανεπιστημίου των Παρισίων. Έχει επίσης μεταπτυχιακά διπλώματα στο Διεθνές Δίκαιο και στις Πολιτικές Επιστήμες της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου των Παρισίων. Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το 1984 του απονεμήθηκε το Δίπλωμα της Ακαδημίας Διεθνούς Δικαίου της Χάγης, η μεγαλύτερη διεθνής διάκριση στον χώρο του διεθνούς δικαίου. Ως Διαπραγματευτής της Ελληνοκυπριακής πλευράς στις συνομιλίες για το κυπριακό διορίστηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2013.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.