Αρχική Εκδηλώσεις Εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλοι Διαφορετικοί – Όλοι Ίσοι» (7/2)

Εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλοι Διαφορετικοί – Όλοι Ίσοι» (7/2)

Εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλοι Διαφορετικοί – Όλοι Ίσοι» (7/2)

Στο πλαίσιο του προγράμματος ενάντια στο ρατσισμό και αποδοχής της διαφορετικότητας «Όλοι διαφορετικοί – όλοι ίσοι», το οποίο εφαρμόζεται σε σχολεία Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, διοργανώνεται μεγάλη επαρχιακή εκδήλωση στο Παραλίμνι. Την εκδήλωση διοργανώνει το Λύκειο Παραλιμνίου σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα αθλοπαιδιών του Λυκείου Παραλιμνίου, στις 11 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου σάλας μεταξύ μαθητών του σχολείου, αφιερωμένος στους στόχους του προγράμματος, στην παρουσία μαθητών και εκπαιδευτικών του σχολείου, εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, καθώς και του Πρεσβευτή του Fair Play Μιχάλη Κωνσταντίνου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter