Αρχική InfoMommy Νέα Έκκληση ανθρωπιάς: 3 ανήλικα παιδιά προσφύγων χρειάζονται άμεσα προσωρινή στέγη

Έκκληση ανθρωπιάς: 3 ανήλικα παιδιά προσφύγων χρειάζονται άμεσα προσωρινή στέγη

Έκκληση ανθρωπιάς: 3 ανήλικα παιδιά προσφύγων χρειάζονται άμεσα προσωρινή στέγη

Η χθεσινή ανακοίνωση της ΚIΣΑ (Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη, Αντιρατσισμό) στη σελίδα της στο Facebook μας συγκίνησε και μας έκανε να ελπίζουμε στην ανθρωπιά των Κυπρίων πολιτών:

"Τρία παιδιά πρόσφυγες χρειάζονται επειγόντως οικογένεια για να τα φιλοξενήσει στην Λευκωσία για μία έως δύο εβδομάδες, καθώς ο πατέρας τους νοσηλεύεται στο τελευταίο στάδιο καρκίνου και η μητέρα τους πρέπει να μείνει μαζί του στο νοσοκομείο. Τα παιδιά είναι ηλικίας από 5 έως 13 ετών και μιλάνε ελληνικά και αραβικά. Εάν υπάρξουν οικονομικά εμπόδια όσον αφορά τη φιλοξενία αυτών των παιδιών, θα στηρίξουμε την οικογένεια που θα τα φιλοξενεί στην εξεύρεση λύσης. Σημειώνεται ότι τα παιδιά δεν θα φοιτήσουν στο σχολείο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αφού η συνήθης διαμονή τους είναι σε άλλη πόλη, όπου πηγαίνουν σχολείο, και θα παραμείνουν στην Λευκωσία μόνο για την περίοδο που ο πατέρας τους νοσηλεύεται. Για τον λόγο αυτό, θα υποστηρίξουμε τη συμμετοχή των παιδιών σε άλλες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας/ των πρωινών ωρών.

Αν σας ενδιαφέρει να φιλοξενήσετε τα παιδιά αυτά, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο 22 878181 ή στο info@kisa.org.cy. Αν γνωρίζετε άτομα που μπορεί να ενδιαφέρονται, παρακαλώ μοιραστείτε μαζί τους αυτήν την ανάρτηση."

Αρκετά ήταν τα σχόλια κάτω από την εν λόγω ανάρτηση που δηλώνουν προθυμία βοήθειας -δεδομένου, ότι η ανάρτηση δεν έχει κατέβει ακόμα, ελπίζουμε πράγματι να βρεθεί σύντομα ένα σπίτι για τα παιδιά αυτά που περνούν έναν πραγματικό Γολγοθά...


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter