Έκκληση από την οικογένεια της μικρής Μάγιας που διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο

Η 18 μηνών Μάγια τους τελευταίους τρεις μήνες δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Το κοριτσάκι διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και οι θεραπείες της κοστίζουν 18.000 ευρώ ανά επίσκεψη, ποσό το οποίο η οικογένεια αδυνατεί να καλύψει.

Το παιδί, με πατέρα από την Κύπρο και μητέρα από τη Βραζιλία, ζει μεταξύ Κύπρου και Αμερικής, όπου γίνονται και οι θεραπείες της. «Πήγαν στο γιατρό και τους είπε ότι το μωρό πεθαίνει. Αρχικά, διαγνώστηκε με μόλυνση στο αυτί της αλλά όταν είδαν ότι δεν υποχωρούσε, ο αδερφός μου και η νύφη μου την πήγαν σε κάποιο νοσοκομείο, όπου έκπληκτοι άκουσαν τους γιατρούς να λένε ότι η Μάγια είναι ζωντανή-νεκρή. Μέσα σε 10 μέρες ο εγκέφαλος του παιδιού πλημμύρισε με όγκο. Στις 4 Ιανουαρίου η Μάγια έκανε την πρώτη της επέμβαση, η οποία όμως σταμάτησε λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας που θα της στοίχιζε τη ζωή. Την επόμενη μέρα η Μάγια μπήκε ξανά στο χειρουργείο, όπου ευτυχώς οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το 95% των όγκων. Ωστόσο, μένει το 5% που έχει προσκολληθεί στα εσωτερικά τοιχώματα του εγκεφάλου και δεν μπορεί να αφαιρεθεί. Αν συνεχίσει τις πολυδάπανες θεραπείες, υπάρχει η ελπίδα οι γιατροί να καταφέρουν να αφαιρέσουν τον όγκο μέσα σε δύο χρόνια», αναφέρει στο reporter.com.cy η θεία της μικρής Μάγιας, κα. Γεωργιάδου.

Η οικογένεια της μικρής Μάγιας έλαβε έγκριση για τη διεξαγωγή εράνου, προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα που χρειάζονται για τις θεραπείες της. Όσοι μπορούν και θέλουν να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια της μικρής Μάγιας μπορούν να συνεισφέρουν χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΣΦΟΡΩΝ USB BANK
ANTONIA MAVROMOUSTAKI
Swift code: UNVKCY2N / Account No: 155-1-0893323-60017
IBAN No: CY59011000531551089332360017