Αρχική InfoMommy Νέα Έκκληση για βοήθεια από μητέρα για τον 26χρονο γιο της

Έκκληση για βοήθεια από μητέρα για τον 26χρονο γιο της

Έκκληση για βοήθεια από μητέρα για τον 26χρονο γιο της
Την τελευταία εικοσαετία έχει αναλώσει τη ζωή της σ’ έναν ατέρμονο αγώνα για αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων υγείας των παιδιών της. Στην αρχή ήταν η Γαλάτεια, η κόρη της που για σειρά ετών την έτρεχε από τα νοσοκομεία της Κύπρου σε ιατρικά κέντρα του εξωτερικού, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και την έχασε στα 23 της χρόνια.

Η Χαρίκλεια Παύλου από το Κολόσσι, μια βασανισμένη γυναίκα με τεράστια υπομονή, τα τελευταία χρόνια μπήκε σε έναν άλλο αγώνα, αυτή τη φορά με στόχο να σώσει τον γιο της, τον 26χρονο σήμερα Βρυώνη, που πάσχει από κάποιου είδους σπάνια κληρονομική ασθένεια και επιβάλλεται να υποβληθεί σε μία ακόμα χειρουργική επέμβαση στο Κέντρο Γενετικής του Λονδίνου.

Μέχρι τώρα η κ. Χαρίκλεια είχε και την αρωγή του κράτους με δαπάνη του οποίου είχαν καλυφθεί τα έξοδα των δύο πρώτων εγχειρήσεων που έγιναν στον Βρυώνη. Τώρα όμως, όπως ανέφερε στον «Φ» η πολυβασανισμένη μάνα, δεν επεδίωξε να πάρει νέα κρατική βοήθεια και, ως εκ τούτου, ανέλαβε από μόνη της να εξασφαλίσει τα χρήματα που απαιτούνται για τη θεραπεία του παιδιού της.
Στην προσπάθεια της αυτή, αποτάθηκε στην Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού και τις χορηγήθηκε άδεια διενέργειας εράνου και τις τελευταίες μέρες διεξάγει έρανο–εισφορές με κουπόνια των 2 και 5 ευρώ, για να καταφέρει να εξασφαλίσει το ποσό των €6.000.
Εισφορές μπορούν να γίνονται και στην ΣΠΕ Τραχωνίου-Κολοσσίου: 2083250–6, ή στην Τράπεζα Κύπρου: 357003907843, ή επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 97652763.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.