Έκλεψε νεογέννητο μωρό για να το δώσει στη θεία της – Διπλή τραγωδία για νέα μητέρα

Σοκ προκαλεί η είδηση που θέλει νοσοκόμα να κλέβει μωρό αμέσως μετά τον τοκετό για να το δώσει στην άτεκνη θεία της.

Συγκεκριμένα, το νεογέννητο κοριτσάκι πάρθηκε λίγο μετά την γέννησή του σε ένα νοσοκομείο του Μπαλουχιστάν, νοτιοδυτικά του Πακιστάν.

Κανείς δεν αντιλήφθηκε ότι κάτι άσχημο συνέβαινε, καθώς δεν αποκάλυψαν στους συγγενείς ότι η γυναίκα κυοφορούσε δίδυμα. Μόνο όταν η μητέρα συνήλθε πλήρως από τη νάρκωση ζήτησε να δει και το δεύτερο κοριτσάκι της και τότε οι συγγενείς θορυβήθηκαν.

Η συγκλονιστική ιστορία της άτυχης μητέρας και των δίδυμων μωρών

Ο Abdul Hamid είχε πάει την Jamila Bibi στο νοσοκομείο την περασμένη Τετάρτη. Όπως είπε στην αστυνομία, μετά τον τοκετό έδωσαν στην οικογένεια της γυναίκας ένα μωρό κοριτσάκι κι τους είπαν να πάρουν την ασθενή σπίτι καθώς ήταν μια χαρά.

Η Jamila όμως δεν είχε συνέλθει πλήρως για τις επόμενες δυο μέρες, διάστημα κατά το οποίο το ένα από τα δίδυμα κορίτσια που είχε πάρει σπίτι της, πέθανε. Και τότε, όταν ανάρρωσε, ρώτησε κάτι που ξάφνιασε την οικογένεια.

«Την Παρασκευή, όταν η Bibi άρχισε να ανακτά τις αισθήσεις της, ρώτησε πού ήταν το άλλο κορίτσι. Μείναμε έκπληκτοι», είπε ο Abdul Hamid, που πήγε αμέσως στην αστυνομία.

Τελικά οι αρχές συνέλαβαν την νοσοκόμα που είχε βάρδια στην αίθουσα τοκετού εκείνη τη νύχτα, η οποία και τους οδήγησε κατευθείαν στο μέρος όπου βρισκόταν το μωρό.

Η ίδια, με την βοήθεια δυο άλλων συναδέλφων της, πήρε το βρέφος, το έβγαλε κρυφά από το νοσοκομείο και το έδωσε στην θεία της, που είναι παντρεμένη εδώ και 17 χρόνια αλλά δεν έχει παιδί. Η νοσοκόμα είπε στους αστυνομικούς πως η θεία της ήθελε πάρα πολύ να υιοθετήσει ένα παιδί.   Η αστυνομία συνέλαβε και τις τέσσερις γυναίκες, ενώ το μωρό επέστρεψε στην οικογένειά του.