Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Σεμινάρια Εκπαιδευτική Ημερίδα: «ΑγγίΖΩ την Υγεία» (18/3)

Εκπαιδευτική Ημερίδα: «ΑγγίΖΩ την Υγεία» (18/3)

Εκπαιδευτική Ημερίδα: «ΑγγίΖΩ την Υγεία» (18/3)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Χημικών Καθηγητών και το Σύνδεσμο Φυσιογνώστων Βιολόγων Καθηγητών Κύπρου, διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο «ΑγγίΖΩ την Υγεία». Η ημερίδα απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται στους τομείς της Φαρμακευτικής, Βιολογίας του Ανθρώπου, Επιστήμης του Αθλητισμού, Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας, Διατροφολογίας και Διαιτολογίας.

Στόχος της ημερίδας είναι να ενθαρρύνει τους νέους να γνωρίσουν τις επιστήμες Ζωής και Υγείας και να εξερευνήσουν μέσω διαδραστικών εργαστηριακών ασκήσεων την πρακτική πλευρά της κάθε επιστήμης. Οι ενδιαφερόμενοι θα βρεθούν για μια μέρα στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται σε ένα χώρο όπου «H ζωή συναντά την υγεία» όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστημών και Υγείας, Δρ. Κυριάκος Φελέκκης.

Στο πρώτο μέρος της Ημερίδας θα πραγματοποιηθούν ειδικά εργαστήρια με θέματα όπως «Φανταστική πορεία της Ανακάλυψη των Φαρμάκων» (Πρόγραμμα Φαρμακευτικής), «Ταυτοποίηση Ομάδας Αίματος και Απομόνωση DNA» (Πρόγραμμα Βιολογίας του Ανθρώπου), «Σωστό Σωματικό Βάρος και Ανθρωπιστικές Μετρήσεις» (Πρόγραμμα Διατροφολογίας και Διαιτολογίας), «Πρώτες Βοήθειες στον Εξομοιωτή Ασθενών» (Πρόγραμμα Νοσηλευτικής), «Βασικές Τεχνικές της Φυσικοθεραπείας» (Πρόγραμμα Φυσικοθεραπείας), «Εργομετρική Αξιολόγηση και Μεγιστοποίηση της Απόδοσης» (Πρόγραμμα Επιστήμης του Αθλητισμού). Στο δεύτερο μέρος, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από ακαδημαϊκούς του Τμήματος και θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 18 Μαρτίου μεταξύ 9:30 π.μ. και 2:30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter