Αρχική InfoKids Νέα Εξελίξεις στην απαγωγή της 4χρονης- «Έχω επανενωθεί με την κόρη μου και τα πάμε πολύ καλά» το μήνυμα του πατέρα

Εξελίξεις στην απαγωγή της 4χρονης- «Έχω επανενωθεί με την κόρη μου και τα πάμε πολύ καλά» το μήνυμα του πατέρα

Εξελίξεις στην απαγωγή της 4χρονης- «Έχω επανενωθεί με την κόρη μου και τα πάμε πολύ καλά» το μήνυμα του πατέρα

«Έχω επανενωθεί με την κόρη μου και τα πάμε πολύ καλά». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω του δικηγόρου του σε Νορβηγικά ΜΜΕ ο πατέρας της 4χρονης Marie Eleni Grimsrud που απήχθη το πρωί από δύο κουκουλοφόρους έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία, μπροστά στα μάτια της μητέρας της.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα Νορβηγικής εφημερίδας, δημοσιογράφος που επικοινώνησε με τον δικηγόρο του πατέρα αρχικά εμφανίστηκε επιφυλακτικός να σχολιάσει οτιδήποτε. Λίγα λεπτά αργότερα όμως ο δημοσιογράφος έλαβε το εξής μήνυμα από τον δικηγόρο του πατέρα.

«Ο πελάτης μου έχει αναφέρει ότι έχει επανενωθεί με την κόρη του και τα πάνε πολύ καλά. Πέραν αυτού δεν μπορώ σχολιάσω περισσότερα πάνω στο θέμα».

Σε δηλώσεις του στον Reporter.com.cy ο δικηγόρος της μητέρας Λάρης Βραχίμης ανέφερε ότι ενημερώθηκε η οικογένεια της μητέρας για τις δηλώσεις του πατέρα και γίνονται τα ανάλογα διαβήματα μέσω Νορβηγών δικηγόρων της μητέρας και του πατέρα για να υπάρξουν εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος ύποπτος για την απαγωγή ήταν από την πρώτη στιγμή ο πατέρας της 4χρονης ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2016, έστειλε στην Κύπρο τρεις επαγγελματίες Νορβηγούς για να απαγάγουν το κορίτσι. Ωστόσο το σχέδιο απετράπη στο παρά πέντε και οι τρεις συνελήφθησαν στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου.

Όπως μετέδωσε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ σε προηγούμενο ρεπορτάζ ενώπιον των αρχών υπήρχαν πληροφορίες ότι ο πατέρας της 4χρονης έφτασε πριν από λίγες μέρες στην Κύπρο από το παράνομο αεροδρόμιο Εrcan στα κατεχόμενα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter