Αρχική Εκδηλώσεις Εγκαίνια για την έκθεση Παιδικής Τέχνης στη Λευκωσία αυτό το Σάββατο (6/4)

Εγκαίνια για την έκθεση Παιδικής Τέχνης στη Λευκωσία αυτό το Σάββατο (6/4)

Εγκαίνια για την έκθεση Παιδικής Τέχνης στη Λευκωσία αυτό το Σάββατο (6/4)

«Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;» ρώτησε η Άννα. «Νομίζω πως θέλω να γίνω ζέβρα».

Η Άννα γέλασε και τον ρώτησε γιατί. «Γιατί όταν φοράω τη φανέλα που μου πήρε ο μπαμπάς με τις ασπρόμαυρες ρίγες, μπορώ να τρέξω πολύ σαν κι αυτή. Όταν μεγαλώσω, Άννα, δεν θέλω να γίνω βασιλόπουλο, όπως λένε τα παραμύθια. Θέλω να είμαι μαζί με τη ζέβρα και να τρέχουμε ελεύθεροι».

Η δυνατότητα μέσω της τέχνης να ακολουθεί το κάθε παιδί το δικό του παραμύθι, είναι το λιγότερο χρέος που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας. Η σημασία της τέχνης στην εκπαίδευση του ατόμου και της κοινωνίας γενικότερα φαντάζει όλο και πιο αναγκαία. Το μόνο που μένει σε μας είναι να την αναγνωρίσουμε και να την προσφέρουμε όσο γίνεται πιο απλόχερα.

Ο πρωταρχικός μας στόχος ως εκπαιδευτική σχολή τέχνης είναι η δημιουργία ενός πλαισίου μέσα στο οποίο τα παιδιά μας θα νιώσουν την ασφάλεια και την ελευθερία να εκφραστούν με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Έτσι, λοιπόν, η Σχολή καλών και εφαρμοσμένων τεχνών Αιγαία, σας προσκαλεί για ακόμη μία φορά στην ετήσια έκθεση των μικρών μεγάλων καλλιτεχνών της. Ελάτε να γνωρίσετε, ίσως και να αναγνωρίσετε, να απολαύσετε τα έργα των παιδιών και να επιβραβεύσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειές τους!

Τι καλύτερο από το να δίνουμε στα παιδιά την αναγνώριση που χρειάζονται, υποστηρίζοντας τις δημιουργίες τους και τονώνοντας την αυτοπεποίθησή τους! Ας είμαστε όλοι μέρος της προσπάθειας να βρει το καθένα τη δική του ζέβρα!

Βάλτε, λοιπόν, χρώμα στη ζωή σας κι ελάτε στις 6 Απριλίου στις 6:30μμ στο ΜΠΛΕ πάρτυ της σχολής, για να γιορτάσουμε, να θαυμάσουμε τους μικρούς μας καλλιτέχνες, να συγκινηθούμε αλλά και να συμμετάσχουμε όλοι μαζί στις δραστηριότητες της ημέρας!

Φορέστε το «κάτι μπλε» σας κι ελάτε με την παρέα σας να απολαύσετε τα νόστιμα κεράσματά μας και γίνετε μέρος της γιορτής συμμετέχοντας στις οργανωμένες εικαστικές δραστηριότητες της ημέρας!

Δείτε αγαπημένους ζωγράφους να ζωντανεύουν μαζί με τα έργα τους και φωτογραφηθείτε μαζί τους!

Αυτά και πολλά άλλα στις 6 Απριλίου στη Σχολή καλών και εφαρμοσμένων τεχνών Αιγαία!

Δείτε το πρόγραμμα

Διάρκεια: 20 Μαρτίου - 13 Απριλίου 2019

Πάρτυ εγκαινίων & εκδηλώσεις:  Σάββατο 6 Απριλίου 2019, ώρα 6:30μμ

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00πμ - 7:00μμ & Σάββατο: 12:00 - 2:00μμ

Σχολή καλών και εφαρμοσμένων τεχνών Αιγαία

Αγίων Ομολογητών 81, Λευκωσία


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter