Αρχική InfoMommy Νέα Ελληνική βράβευση – H Coffee Island αναδείχθηκε η καλύτερη αλυσίδα καφέ στη Νότια Ευρώπη

Ελληνική βράβευση – H Coffee Island αναδείχθηκε η καλύτερη αλυσίδα καφέ στη Νότια Ευρώπη

Ελληνική βράβευση – H Coffee Island αναδείχθηκε η καλύτερη αλυσίδα καφέ στη Νότια Ευρώπη

Η ομαδική δουλειά, η έμφαση στον άνθρωπο και την καινοτομία, έφεραν μια ακόμα μεγάλη διάκριση για την ελληνική εταιρεία, με έδρα την Πάτρα.

Πριν λίγες ημέρες, μια ακόμα μεγάλη διάκριση ήρθε στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και την καφεστίαση. Η Coffee Island αναδείχθηκε ως η καλύτερη αλυσίδα καφέ στη Νότια Ευρώπη, στα Allegra European Coffee Awards, το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό θεσμό στον τομέα της καφεστίασης, που συνιστά έναν από τους κορυφαίους, στον κλάδο.

Τα βραβεία διεξήχθησαν για 11η συνεχή χρονιά με συμμετοχές από όλες τις χώρες της Ε.Ε., ενώ για την Coffee Island είναι η δεύτερη φορά που κερδίζει αυτόν τον τίτλο, καθώς το 2016 είχε διακριθεί και πάλι, ως η καλύτερη αλυσίδα στη Νότια Ευρώπη.

Θέτοντας στην κορυφή της πυραμίδας τον άνθρωπο και επαγγελματία πίσω από το brew bar και έχοντας ως αρχή της και βασικό της άξονα, την παροχή ενός άψογου και υψηλής ποιότητας προϊόντος, στον καθημερινό επισκέπτη που την επιλέγει, οι άνθρωποι της Coffee Island πρεσβεύουν πως η διάκριση αυτή ανήκει σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά, σε όλα τα καταστήματα του δικτύου.

“Αυτή η διάκριση μας κάνει να αισθανόμαστε για μια ακόμα φορά περήφανοι για τους ανθρώπους και την ομάδα της Coffee Island. Είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και αρμονικής συνεργασίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα ξεχωριστά. Τους συνεργάτες μας, Franchisees, που εμπιστεύονται και στηρίζουν το brand και το όραμα της Coffee Island, τους baristi και τους διανομείς μας, που με κέφι και όρεξη εκπαιδεύονται διαρκώς και φροντίζουν να προσφέρουν στους επισκέπτες μας, με χαμόγελο, μία μοναδική εμπειρία καφέ, και φυσικά, τους καταναλωτές μας. Τους 250.000 επισκέπτες που μας επιλέγουν καθημερινά.” δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island.

Οι νικητές ανά κατηγορία προέρχονται από μια shortlist 10 εταιρειών, η οποία έχει επιλεχθεί και προκύψει από τους 100 πιο αναγνωρισμένους stakeholders της καφεστίασης στην Ε.Ε. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κριτήρια για την ανάδειξη της τελικής 10άδας είναι: Δυναμική του Brand, Business performance, Καινοτομία, Ποιότητα Προϊόντων & Υπηρεσιών, Ατμόσφαιρα και Σχεδιασμός Καταστήματος, Πιστότητα Καταναλωτών, Δίκαιο & Ηθικό Επιχειρείν, Αφοσίωση στη γενικότερη εξέλιξη του κλάδου. Μετά την ανάδειξη της shortlist κάθε κατηγορίας, όλοι οι εμπλεκόμενοι του κλάδου στην Ε.Ε. καλούνται να ψηφίσουν.

Η Coffee Island ανακηρύχθηκε νικήτρια στην κατηγορία Καλύτερης Αλυσίδας Καφέ στη Νότια Ευρώπη (περιλαμβάνει τις χώρες: Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Κύπρο& Βαλκάνια) με τους παγκόσμιους κολοσσούς Illy Café & Cafe Nero να μοιράζονται τις 2 επόμενες θέσεις της τελικής τριάδας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter