Αρχική Γωνιά του Μαθητή Ένα διασκεδαστικό τραγούδι για να μάθουν τα παιδιά εύκολα την αλφαβήτα!

Ένα διασκεδαστικό τραγούδι για να μάθουν τα παιδιά εύκολα την αλφαβήτα!

Ένα διασκεδαστικό τραγούδι για να μάθουν τα παιδιά εύκολα την αλφαβήτα!

Από την προσχολική ήδη ηλικία, εκεί γύρω στο Προνήπιο και σίγουρα στο Νήπιο, τα μικρά μας έρχονται σε επαφή με τα γράμματα της αλφαβήτας και μαθαίνουν σίγα-σιγά να τα «λένε».

Σκοπός, όμως, δεν είναι μόνο να τα απαγγέλουν σαν ποιηματάκι, αλλά και να είναι σε θέση να αναγνωρίζουν το σύμβολο στο οποίο αντιστοιχεί η κάθε «φωνούλα», αλλά και πώς σχηματίζουμε με τις φωνούλες αυτές τις λέξεις μας.

Η ομάδα «Τρεις κι ο Κούκος», λοιπόν, έφτιαξε το παρακάτω βίντεο, με ένα απολαυστικό τραγουδάκι που θα ενθουσιάσει και θα βοηθήσει πολύ τα παιδιά μας. Ήδη το βίντεο αυτό έχει αγκαλιαστεί από Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό, καθώς βοηθά τα παιδιά εκεί να μάθουν πιο εύκολα τη γλώσσα μας:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter