Αρχική InfoMommy Σχέσεις Ένα γράμμα στη γυναίκα που τα κάνει όλα: Τη μαμά μου!

Ένα γράμμα στη γυναίκα που τα κάνει όλα: Τη μαμά μου!

Ένα γράμμα στη γυναίκα που τα κάνει όλα: Τη μαμά μου!

Οι μητέρες είναι τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην ζωή κάθε ανθρώπου. Προσπαθούν, αγχώνονται, φωνάζουν, γελούν, αλλά κυρίως αγαπούν! Αγαπούν με όλη τους την καρδιά χωρίς να ζητούν αντάλλαγμα.

Μπορεί, ορισμένες φορές, να τις θεωρούμε δεδομένες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ να τους δείχνουμε την αγάπη μας.

Η  Peyton Johnson κάνει αυτό ακριβώς που οι περισσότεροι ξεχνάμε. Γράφει ένα απλό και παραδοσιακό γράμμα στην μαμά της για να της εκφράσει τα όσα νιώθει.

Διαβάστε το και μετά κάντε μια μικρή ή και μεγάλη αγκαλιά στην μαμά σας…

«Στην μαμά μου

Είναι αδύνατο να γράψω με λέξεις όσα εκτιμώ σε εσένα, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Από τότε που ήμουν μικρή σε θαύμαζα. Ήσουν το μεγαλύτερο κίνητρό μου σε κάθε στάδιο της ζωής μου. Ήσουν πάντα η καλύτερή μου φίλη.

Όσο περνούσαν τα χρόνια, κατάλαβα, ότι όταν ήμουν νεότερη, δεν αντιλαμβανόμουν ποτέ πόσα έκανες για όλη την οικογένεια. Μας φρόντισες όταν νομίσαμε, πως δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Μας υπενθύμισες, ότι το “αύριο είναι μια άλλη μέρα”. Μας έδειξες τι σημαίνει να αγαπάς χωρίς όρους. Μπορεί να γελούσα με τον τρόπο που μιλάς, αλλά κοιτάζω με δέος την ικανότητά σου να ξεκινάς μια συζήτηση με όποιον και αν συναντάς.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι “ευχαριστώ”. Δύο λέξεις που μοιάζουν ασήμαντες αν τις συγκρίνεις με όσα έχεις κάνει για εμένα. Σε ευχαριστώ που έχεις τόση επιρροή στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ που ήσουν ο ώμος που κλαίω όποια κι αν είναι η κατάσταση. Σε ευχαριστώ που παρακολούθησες όλα τα απαίσια εφηβικά μου shows – με πρωταγωνίστρια μόνο εμένα – και σε ευχαριστώ που έκατσες μαζί μου για να σκεφτούμε το επόμενο επεισόδιο. Σε ευχαριστώ που απαντούσες το τηλέφωνο με τον ίδιο ενθουσιασμό κάθε φορά, ακόμα και αν σε είχα πάρει 6 φορές την ίδια μέρα.

Σε ευχαριστώ που μου έδειξες να μην τα παρατάω. Χάρη σε εσένα δεν το βάζω κάτω και είμαι καλύτερος άνθρωπος εξαιτίας αυτού. Σε ευχαριστώ που μου απέδειξες, ότι η παραλία είναι ο επίγειος παράδεισος. Σε ευχαριστώ που με έκανες να πιστέψω στον εαυτό μου και με “ανάγκασες” να μην συμβιβάζομαι με λιγότερα από όσα αξίζω. Σε ευχαριστώ που με στήριζες και με κρατούσες προσγειωμένη. Σε ευχαριστώ που με μεγάλωσες για να γίνω ένας ανεξάρτητος άνθρωπος. Σε ευχαριστώ που γέλασες με τα αστεία μου. Μου έδειξες, ότι είναι εντάξει να παραμένεις ο εαυτός σου, θυμίζοντάς μου, πως πάντα θα έχω κάποιον που θα με αγαπάει γι’ αυτό που είμαι. Μαζί με τα ελαττώματά μου. Σου είμαι αιωνίως ευγνώμων.

Είσαι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου και θα είσαι πάντα. Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, γεμάτη πάθος, ευγένεια και χαμόγελο. Είμαι απίστευτα ευλογημένη που έχω εσένα να με επηρεάζεις. Είσαι το πρότυπό μου και είμαι πολύ τυχερή που κληρονόμησα μερικές από τις αρετές σου.  Όλοι ξέρουν, ότι πήρα από εσένα την ανεξαρτησία μου, το πείσμα μου, αλλά και την καλοσύνη μου. Δεν θα ήμουν η γυναίκα που είμαι σήμερα, αν δεν υπήρχες εσύ. Σε ευχαριστώ για τα πάντα, σε ευχαριστώ για όλα. Είσαι η ηρωίδα μου!

Σε αγαπάω πάντα,

Η κόρη σου»

Πηγή: odyssey.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter