Αρχική InfoKids Υγεία Ένα σοβαρό σύμπτωμα της γρίπης που δεν είχατε ποτέ φανταστεί, αλλά πρέπει να γνωρίζετε

Ένα σοβαρό σύμπτωμα της γρίπης που δεν είχατε ποτέ φανταστεί, αλλά πρέπει να γνωρίζετε

Ένα σοβαρό σύμπτωμα της γρίπης που δεν είχατε ποτέ φανταστεί, αλλά πρέπει να γνωρίζετε

Η Brodi Willard μια μαμά και νοσοκόμα, δημοσίευσε πρόσφατα στη σελίδα της στο Facebook την φωτογραφία του γιου της με μία σοβαρή προειδοποίηση προς όλους τους γονείς που έχουν άρρωστα μικρά παιδιά στο σπίτι: Έχετε τον νου σας για εξανθήματα. Στο post της εξήγησε πώς η κοινή αυτή κνίδωση μπορεί στην πραγματικότητα να αποτελεί σύμπτωμα γρίπης. Δείτε τη φωτογραφία και τι ακριβώς έγραψε:

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: Ο γιος μου επέστρεψε στο σπίτι από το σχολείο με εξανθήματα. Κάθε φορά που ξυνόταν, εμφανίζονταν όλο και περισσότερα. Προσπαθήσαμε να του αλλάξουμε τα ρούχα και να τον κάνουμε μπάνιο, αλλά τίποτα δεν τον βοηθούσε. Τηλεφώνησα στον παιδίατρο. Μου είπε, ότι δύο ακόμα παιδιά είχαν έρθει στο ιατρείο του την ημέρα εκείνη με το ίδιο ακριβώς σύμπτωμα και αφού εξετάσθηκαν ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΓΡΙΠΗ. Το επόμενο πρωί τον πήγα στο ιατρείο και βρέθηκε επίσης ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΥΠΟΥ Β. Ο γιος μου δεν έχει καθόλου άλλα συμπτώματα, ούτε πυρετό, ούτε βήχα ή μπούκωμα. Έχει μόνο εξανθήματα. Παρακαλώ, παρατηρείτε προσεκτικά τα παιδιά σας , ώστε αν εμφανίσουν εξανθήματα να καλέσετε αμέσως τον παιδίατρο. Δεν είχα ποτέ ξανά ακούσει γι’αυτό το συμπτώματα, οπότε προφανώς είναι κάτι που πρέπει να προσέχουμε!»

Μπορεί όλο αυτά να λαμβάνουν χώρα σε αμερικανικό έδαφος, ωστόσο ας έχουμε τον νου μας, γιατί αυτή τη στιγμή 17 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από γρίπη στην Ελλάδα.

Πηγή: popsugar.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter