Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Ένα τρυφερό βίντεο θυμίζει ότι δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι το ίδιο αίμα για να είσαι καλός πατέρας

Ένα τρυφερό βίντεο θυμίζει ότι δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι το ίδιο αίμα για να είσαι καλός πατέρας

Ένα τρυφερό βίντεο θυμίζει ότι δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι το ίδιο αίμα για να είσαι καλός πατέρας

Γιορτές όπως αυτή της Μητέρας ή του Πατέρα, παρόλο που είναι ξεχωριστές και ιδιαίτερες και συγκινητικές, για κάποιους ανθρώπους είναι και κάπως… περίπλοκες. Ο λόγος είναι απλός: Οι ίδιες οι οικογένειες είναι πολλές φορές περίπλοκες.

Το παρακάτω βίντεο, το οποίο δημιουργήθηκε με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα για να διαφημίσει γνωστή μπύρα, πετυχαίνει έναν ιερότερο σκοπό (πέραν του εμπορικού): Να τιμήσει τους πατριούς, τους πατεράδες δηλαδή αυτούς που μπορεί να μη μοιράζονται το ίδιο αίμα με τα παιδιά που μεγαλώνουν, όμως είναι πάντα εκεί γι’αυτά.

Σας προειδοποιούμε: Βγάλτε έξω τα χαρτομάντιλα…


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter