«Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό και ομορφότερο από όλα τα άλλα…»

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι μας στολίζουμε το σπίτι, το γραφείο, το δωμάτιό μας.

Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έχουν γεμίσει φωτογραφίες μικρών και μεγάλων κάτω από τα καταπράσινα χριστουγεννιάτικα δέντρα, ενώ τα πολύχρωμα λαμπιόνια τους μας μεταφέρουν στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Το πιο όμορφο και ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο, όμως, το στόλισαν στην παιδιατρική κλινική του Μακάρειου νοσοκομείου.

Αυτό το δέντρο δεν θυμίζει σε τίποτα όσα έχουμε συνηθίσει. Κρύβει, όμως, μεγάλη δύναμη, προσπάθεια, υπομονή, φόβο, άγχος και κυρίως αγάπη.

Τη φωτογραφία μοιράστηκε στο Facebook το Reaction και η λεζάντα έγραφε:

«Ένα #Χριστουγεννιάτικο_Δέντρο διαφορετικό και ομορφότερο από όλα τα άλλα… Ας φτάσει παντού το ισχυρό αυτό μήνυμα δύναμης, αισιοδοξίας και θέλησης που στέλνουν σε όλους αυτά τα παιδιά!».

Η ανάρτηση κέρδισε μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες ώρες και κοινοποιήσεις, ενώ τα σχόλια που την ακολουθούν δίνουν δύναμη στα παιδιά και τις οικογένειες που αγωνίζονται για την υγεία τους.

Δείτε την αρχική ανάρτηση

Ένα #Χριστουγεννιάτικο_Δέντρο διαφορετικό και ομορφότερο από όλα τα άλλα… Ας φτάσει παντού το ισχυρό αυτό μήνυμα δύναμης, αισιοδοξίας και θέλησης που στέλνουν σε όλους αυτά τα παιδιά!#BeThere (2018)

Gepostet von Reaction am Sonntag, 8. Dezember 2019