Αρχική InfoBaby Τοκετός Ένας απίστευτος τοκετός: Δείτε στο video γυναίκα να γεννά στο ταμείο του σούπερ μάρκετ!

Ένας απίστευτος τοκετός: Δείτε στο video γυναίκα να γεννά στο ταμείο του σούπερ μάρκετ!

Ένας απίστευτος τοκετός: Δείτε στο video γυναίκα να γεννά στο ταμείο του σούπερ μάρκετ!

Έχουμε ακούσει για γεννητούρια σε σπίτια, σε ασανσέρ, ακόμα και σε αυτοκίνητα. Για μωρό που γεννήθηκε σε σούπερ μάρκετ, όμως, σπάνια ακούμε!

Μια εγκυμονούσα από την Ρωσία έφερε το παιδάκι της στον κόσμο, λίγο πριν πληρώσει τα ψώνια της στο ταμείο του σούπερ μάρκετ.

Η 28χρονη γυναίκα φαίνεται στις κάμερες ασφαλείας του χώρου, να τοποθετεί τα ψώνια της στο ταμείο, όταν κάποια στιγμή πιάνει την κοιλιά της, ξαπλώνει στο πάτωμα και… γεννά! Εξηγεί στην ταμία τι συμβαίνει και εκείνη εκτελεί χρέη... μαίας. Όλοι, μάλιστα, παραδέχτηκαν πως η ταμίας, Έλενα Μπαρσούκοβα, τα πήγε περίφημα σε αυτόν τον ρόλο.

Μητέρα και γιος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε η καλή υγεία και των δύο. Το όνομα του νεογέννητου αγοριού είναι Ιβάν, ζυγίζει 3 κιλά και 630 γραμμάρια και σύμφωνα με πληροφορίες είναι το 6ο παιδί της γυναίκας.

Δείτε παρακάτω το απίστευτο video


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter