Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Ένας εύκολος τρόπος για να καλύψετε τις ανάγκες της καθημερινότητας

Ένας εύκολος τρόπος για να καλύψετε τις ανάγκες της καθημερινότητας

Ένας εύκολος τρόπος για να καλύψετε τις ανάγκες της καθημερινότητας

Η ζωή «τρέχει», το ίδιο και εμείς και η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ του προσωπικού χρόνου και των υποχρεώσεων, φαντάζει δύσκολή. Η Nutrilite,  με σκοπό να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες της καθημερινότητας, παρουσιάζει το Phyto2GO Immunity Drink.

Με ειδικό καπάκι, που άμεσα αναμιγνύει το νερό με τα χωρίς συντηρητικά θρεπτικά συστατικά, το Nutrilite Phyto2GO προσφέρει Βιταμίνη C από κεράσια Acerola, που καλλιεργούνται στις βιώσιμες φάρμες της Nutrilite στη Βραζιλία, συμβάλλοντας στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, περιέχει Ψευδάργυρο που προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες σε ένα απολαυστικό μείγμα από βατόμουρα, σαμπούκο, σταφύλι, και μαύρες σταφίδες.

Όπου κι αν βρίσκεστε καθημερινά, το Phyto2GO είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για την αναζωογόνηση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Απλά, τοποθετήστε το ειδικό καπάκι στο επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι, το οποίο θα έχετε γεμίσει με νερό και απλά στρίψτε το. Τα συστατικά αναμειγνύονται στιγμιαία με το νερό, προφέροντας ένα δροσερό ρόφημα, το οποίο ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, χωρίς συντηρητικά. Με λιγότερες από 10 θερμίδες ανά καπάκι, το Nutrilite Phyto2GO έχει υπέροχη γεύση ροδιού και μούρου Acai.

Το Phyto2GO υποστηρίζεται περισσότερα από 80 χρόνια επιστήμης στη διατροφή: με την έρευνα για τη συνεχή ανάπτυξη καινοτόμων και σύγχρονων λύσεων. Οι επιστήμονες και οι ερευνητές της Nutrilite εργάζονται για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας με φυτική προέλευση, για μια σωστά ισορροπημένη διατροφή και ευεξία, σχεδιάζοντας προϊόντα με βάση τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανθρώπινες ανάγκες.

Η σειρά προϊόντων Nutrilite Phyto2GO αποτελείται από 2 προϊόντα που βελτιώνουν την εμπειρία του Immunity Drink:
•Το Starter Pack με 6 καπάκια και ένα επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκάλι των 355m
•Το Refill Pack με 24 ανταλλακτικά καπάκια
Το Nutrilite PHYTO2GO διατίθεται αποκλειστικά από την Amway.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.