Ένας μεγαλόκαρδος 8χρονος ξόδεψε όλο του το χαρτζιλίκι για να αγοράσει τριαντάφυλλα σε κάθε κορίτσι της τάξης του!

Ένας αξιολάτρευτος 8χρονος από το Lincolnshire της Μ. Βρετανίας συγκίνησε τους πάντες χθες, όταν έφτασε στο σχολείο του με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα, ένα για κάθε κορίτσι της τάξης του, αφού ήθελε να είναι βέβαιος, ότι καμιά τους δεν θα μείνει παραπονεμένη.

Τα τελευταία χρόνια ο Callum Drew, ο οποίος πηγαίνει στην Γ’ Δημοτικού, βοηθούσε στο ανθοπωλείο της γιαγιάς του για να βγάζει το χαρτζιλίκι του, το οποίο και συγκέντρωνε σχολαστικά για να μπορεί να αγοράζει τριαντάφυλλα για του Αγ. Βαλεντίνου. Η γιαγιά του, όμως, πέθανε πριν μερικούς μήνες, οπότε για να συνεχίσει να μαζεύει χρήματα, ο 8χρονος αποφάσισε να πλένει αυτοκίνητα.

Τελικά, κατάφερε να συγκεντρώσει το απαραίτητο ποσό, για να μπορέσει να αγοράσει από ένα τριαντάφυλλο και στα 68 κορίτσια που πηγαίνουν στη Γ’ Δημοτικού του σχολείου του.

Τη στιγμή που τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του ξοδεύουν τα χρήματά τους σε παιχνίδια και γλυκά, ο 8χρονος αγόρασε από ένα μεταξωτό λουλούδι για κάθε κορίτσι, το οποίο μάλιστα θα κρατήσει για πάντα. Όπως ο ίδιος είπε: «Ήθελα απλά να πάρω λουλούδια για τα κορίτσια της χρονιάς μου, γιατί δεν θέλω να νιώθουν ότι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τις ξέχασαν. Θα πάω, λοιπόν, σε κάθε τμήμα και θα τους τα μοιράσω. Το κάνω κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια. Τα κορίτσια πηδάνε πάνω μου και ουρλιάζουν ενθουσιασμένα!»

Το σημαντικότερο δώρο, βέβαια, το φυλά ο Callum για το κορίτσι του, το οποίο, όπως ο ίδιος λέει, δεν έχει κανένα πρόβλημα που σκέφτεται και τα άλλα κορίτσια, παρόλο που αυτός είναι ο πρώτος Βαλεντίνος τους μαζί: «Έχω κορίτσι. Δεν της το έχω πει ακόμα για τα τριαντάφυλλα, αλλά το ξέρει γιατί το κάνω κάθε χρόνο. Χαίρεται με αυτό.»

Η μαμά του Callum είναι ιδιαίτερα υπερήφανη για τον γιο της. Η ίδια λέει ότι: «Κάνει αυτή την κίνηση με τα τριαντάφυλλα τα τελευταία χρόνια. Είχε ξεκινήσει μόνο με τα κορίτσια του τμήματός του, αλλά τώρα προσφέρει λουλούδια σε όλη την χρονιά του, γιατί δεν θέλει κανένα κορίτσι να μένει παραπονεμένο. Έχει, όμως, συγκεντρώσει χρήματα για να πάρει ένα ξεχωριστό δώρο και στο κορίτσι του.»

Η μαμά του εξηγεί πως έχει πλύνει τουλάχιστον δέκα αυτοκίνητα για να συγκεντρώσει αυτά τα χρήματα και ότι έχει προγραμματισμένα να πλύνει κι άλλα. «Είμαι πραγματικά υπερήφανη γι’αυτόν!», καταλήγει.

Φέτος, μάλιστα, ο μικρός συγκέντρωσε αρκετά χρήματα που περίσσεψαν, ώστε να μπορέσει να φτιάξει και γλυκά, τα οποία έδωσε για να μοιράσουν στις τάξεις τους και τα αδέλφια του. Όπως φαντάζεστε, η χειρονομία αυτή που έχει γίνει πλέον παράδοση, έχει κάνει γνωστό το αγόρι σε όλη την περιοχή του!

πηγή: dailymail.co.uk