Αρχική InfoKids Νέα Ενώπιον του δικαστηρίου ο 26χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 2 ανηλίκων

Ενώπιον του δικαστηρίου ο 26χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 2 ανηλίκων

Ενώπιον του δικαστηρίου ο 26χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 2 ανηλίκων
Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου παρουσιάζεται σήμερα 26χρονος από τη Ρουμανία κάτοικος Πάφου, για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 16 ετών.

Βάσει των καταγγελιών που έγιναν από οικείους των δύο ανήλικων κοριτσιών, η πρώτη περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης φέρεται να διαδραματίσθηκε τον Απρίλιο του 2015, ενώ η δεύτερη κατά το διάστημα Μαίου-Δεκεμβρίου του 2016.

Οι καταγγελίες έγιναν ωστόσο στην Αστυνομία μόλις στα τέλη Ιανουαρίου, αφού οι ανήλικες μόλις πρόσσφατα αποκάλυψαν σε δικούς τους ανθρώπους το τί συνέβηκε.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου διέταξε, κατά την τελευταία δικάσιμο, όπως ο 26χρονος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου.
Σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης, ο 26χρονος ανακρινόμενος αρνείται κάθε σχέση με τις καταγγελίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.