Αρχική InfoKids Νέα Λευκωσία: Ένοχος για την σεξουαλική κακοποίηση της 13χρονης θετής του κόρης

Λευκωσία: Ένοχος για την σεξουαλική κακοποίηση της 13χρονης θετής του κόρης

Λευκωσία: Ένοχος για την σεξουαλική κακοποίηση της 13χρονης θετής του κόρης

Ένοχο σε 22 κατηγορίες έκρινε τη Δευτέρα το μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας άντρα για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης θετής του κόρης. Το δικαστήριο, σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», έκανε αποδεκτή τη μαρτυρία της παραπονούμενης, της αδελφής της και της μητέρας της, ενώ απέρριψε τη θέση του κατηγορούμενου ότι τα κίνητρα ήταν οικονομικά. Επίσης, λήφθηκε υπόψη η διαπίστωση ότι η ανήλικη και η αδελφή της, λόγω της συμπεριφοράς του κατηγορουμένου, παρουσιάζουν μετατραυματικό στρες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και στις 22 κατηγορίες που αντιμετώπιζε για τα αδικήματα της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης και της άσεμνης επίθεσης, με θύμα τη θετή του θυγατέρα, ηλικίας τότε 13 - 14 ετών.

Σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση που επικαλείται το δημοσίευμα, ο κατηγορούμενος, μεταξύ Ιουνίου του 2015 και Οκτωβρίου του 2016, σε οκτώ διαφορετικές περιπτώσεις, προέβη σε πράξεις που συνιστούσαν σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης, ενώ σε άλλη περίπτωση, μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2016, προέβη σε άσεμνη επίθεση εναντίον της. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος δεν αντιμετώπιζε κατηγορία που αφορούσε βιασμό της ανήλικης, αφού δεν υπήρξε μαρτυρία για τέτοια πράξη εναντίον της.

Επιπλέον, το Κακουργιοδικείο δέχθηκε τη μαρτυρία των δύο κλινικών ψυχολόγων, οι οποίες προέβησαν σε ψυχολογική εξέταση της παραπονούμενης και της αδελφής της χωριστά, δυνάμει της οποίας, λόγω αυτής της εμπειρίας που βίωσαν, και οι δύο παρουσιάζουν διαταραχή μετατραυματικού στρες και χρήζουν μακροχρόνιας θεραπείας.

Ο κατηγορούμενος διετάχθη όπως εξακολουθήσει να παραμένει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση και την ανακοίνωση της απόφασης του Κακουργιοδικείου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter