Επείγουσα έκκληση βοήθειας για τον Νικόλα: Διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Έκκληση για βοήθεια κάνει η οικογένεια του 19χρονου Νικόλα Θεολόγου ο οποίος διαγνώστηκε πριν περίπου περίπου δύο μήνες με καρκίνο στο κεφάλι.

Η οικογένεια του νεαρού από τον Κάτω Πύργο Τυλληρίας ζητά τη βοήθεια των Κύπριων πολιτών σε έρανο που διεξάγει προκειμένου ο Νικόλας, να μεταβεί άμεσα σε ιατρικό κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ήδη έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της πρωτεύουσας, ενώ ακολουθεί σειρά θεραπειών στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία.

Το κόστος για μετάβαση του 19χρονου στις ΗΠΑ και για κάλυψη των ιατρικών εξόδων που απαιτούνται, υπολογίζεται στις 750,000 ευρώ, ενώ το Υπουργείο Εσωτερικών έχει παραχωρήσει ειδική άδεια στον πατέρα του νεαρού για συγκέντρωση χρημάτων με αριθμό 105/2019.

Το κείμενο της έκκλησης

Παράλληλα, έχουν εκδοθεί και κουπόνια βοήθειας για το νεαρό παιδί που μάχεται για τη ζωή του.

Η ιστορία του Νικόλα μέσα από τα μάτια των συγχωριανών του

Αρωγοί στον αγώνα της οικογένειας Θεολόγου είναι οι κάτοικοι του χωριού Κάτω Πύργος Τυρλληρίας, όπως δήλωσε στην κάμερα του alphanews.live, o κοινοτάρχης του χωριού.