Αρχική InfoMommy Νέα Επιδοτήσεις από τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών

Επιδοτήσεις από τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών

Επιδοτήσεις από τον Κυπριακό Οργανισμό Αγροτικών Πληρωμών

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) ενημερώνει ότι η καταβολή των επιδοτήσεων συνεχίζεται καθημερινά και ήδη έχει παραχωρηθεί ποσό που ξεπερνά τα €44 εκατομμύρια για το Σχέδιο Εκταρικών Επιδοτήσεων.

Παράλληλα ο ΚΟΑΠ έχει ήδη διεκπεραιώσει πληρωμές για τις Μειονεκτικές Περιοχές που ξεπερνούν τα €8 εκατομμύρια, καθώς επίσης και πληρωμές για το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης που ξεπερνούν τα €5 εκατομμύρια.

Στόχος του Οργανισμού είναι να εφαρμόζει την Κοινή Αγροτική Πολιτική διοχετεύοντας τα κοινοτικά και κρατικά κονδύλια στον αγροτικό κόσμο και διενεργώντας όλες τις δραστηριότητες που μεγιστοποιούν το όφελος του αγρότη και προστατεύουν παράλληλα τα Ευρωπαϊκά και Εθνικά Ταμεία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.