Επηρεασμένος από την ταινία Nemo 4χρονος κοιμήθηκε αγκαλιά με το χρυσόψαρό του

Συντετριμμένος ξύπνησε πριν από μερικές ημέρες ο 4χρονος Everett Hamlin από την Georgia, όταν συνειδητοποίησε ότι το λατρεμένο του χρυσόψαρο με το οποίο είχε κοιμηθεί αγκαλιά το προηγούμενο βράδυ, ήταν πλέον νεκρό.

Όπως δήλωσε η μαμά του στα μέσα ενημέρωσης, δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι ο μικρούλης είχε βγάλει το χρυσόψαρο (ονόματι Nemo) από το ενυδρείο του πριν πάει για ύπνο, έτσι όταν πήγε κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα να τον σκεπάσει τον βρήκε με το νεκρό χρυσόψαρο στο χέρι του.

Όταν πλέον ο μικρούλης Everett ξύπνησε, αποκάλυψε, ότι είχε βγάλει τον Nemo από το ενυδρείο του γιατί «απλά ήθελε να τον φροντίσει», χωρίς να συνειδητοποιεί ότι έξω από το νερό το άτυχο ψαράκι θα πέθαινε.

Η μαμά του δήλωσε «Δεν κατάλαβε τι έκανε. Αναρωτιέμαι πώς κατάφερε να πιάσει το ψάρι. Το αγαπούσε πολύ, το είχε πάντα στο δωμάτιό του και του άρεσε να το κοιτάζει, όμως δεν είχε επιχειρήσει ποτέ άλλοτε να το πιάσει.»

Και συνέχισε: «Όταν είδα ότι κοιμόταν με το ψαράκι στο χέρι, τον ξύπνησα αμέσως και του το είπα. Του εξήγησα ότι το ψαράκι δεν μπορεί να ζήσει έξω από το νερό.»

Τελικά, συμφώνησαν να πάρουν ένα νέο ψαράκι, το οποίο ο μικρούλης δεν θα αγγίξει ξανά. «Θα αγγίζω ψαράκια μόνο όταν θα πηγαίνω για ψάρεμα!» είπε, έχοντας πια πάρει το  μάθημά του.

Μερικές φορές χρειάζεται να κάνουμε ένα λάθος για να μάθουμε από αυτό. Είναι μέρος του να μεγαλώνουμε, αλλά και της ζωής μας ως γονείς.

Πηγή: dailymail.co.uk