Αρχική InfoKids Υγεία Επίσκεψη στον παιδιατρικό θάλαμο του Μακάρειου από Κοινοβουλευτική Ομάδα ΔΗΣΥ

Επίσκεψη στον παιδιατρικό θάλαμο του Μακάρειου από Κοινοβουλευτική Ομάδα ΔΗΣΥ

Επίσκεψη στον παιδιατρικό θάλαμο του Μακάρειου από Κοινοβουλευτική Ομάδα ΔΗΣΥ

Επίσκεψη στο παιδιατρικό θάλαμο του Μακάρειου Νοσοκομείου, στη Λευκωσία, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης είπε ότι σήμερα πέραν της Σταύρωσης, εβδομάδα των παθών, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Δημοκρατικού Συναγερμού «αποφάσισε συμβολικά να επισκεφτεί το Μακάρειο Νοσοκομείο, να επισκεφτούμε τους παιδιατρικούς θαλάμους για να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη».

«Αυτές τις μέρες όλοι πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας, τις προσπάθειες μας, τη δύναμη ψυχής που έχει ο καθένας, στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας, που έχει περισσότερη ανάγκη», ανέφερε, ευχόμενος «καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter