Επιστολή παραπόνων έστειλε 9χρονη σε αστέρα του NBA επειδή τα παπούτσια του «βγαίνουν» μόνο για αγόρια

Ο Stephen Curry είναι αστέρας του NBA και ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του κόσμου, ενώ σύμφωνα με όσους τον γνωρίζουν πρόκειται και για έναν εκπληκτικό άνθρωπο. Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, ο Curry έλαβε μια επιστολή από μία 9χρονη θαυμάστριά του και αθλήτρια του μπάσκετ από την Καλιφόρνια, η οποία πήγε στα καταστήματα για να αγοράσει τα αθλητικά παπούτσια που φέρουν την υπογραφή του, όμως αυτά ήταν διαθέσιμα αποκλειστικά σε αγορίστικα και ανδρικά μεγέθη. Έτσι, η μικρή αποφάσισε να του εκφράσει εγγράφως την δυσαρέσκειά της.

Υπερήφανος ο μπαμπάς της, δημοσίευσε το γράμμα της κόρης του στα social media λέγοντας, ότι «αυτός είναι ο τρόπος της να φέρει την αλλαγή». Στο γράμμα της η Riley εξηγεί, ότι εκείνη και ο μπαμπάς της απογοητεύτηκαν όταν ανακάλυψαν ότι η εταιρία Under Armour πουλά το μοντέλο Curry 5 αποκλειστικά σε αγόρια. Γράφει, λοιπόν, στον Curry ότι «Ξέρω πως στηρίζετε τα κορίτσια-αθλήτριες, γιατί έχετε δύο κόρες και φιλοξενείτε το all-girls basketball camp» και προσθέτει «Ελπίζω να βρείτε έναν τρόπο με την Under Armour να το αλλάξετε αυτό, γιατί και τα κορίτσια θέλουν να φορούν τα Curry 5».

Δύο μέρες αργότερα, ο Stephen Curry απάντησε στην Riley: «Αγαπητή Riley, εκτιμώ το ενδιαφέρον σου και έχω περάσει τις 2 τελευταίες μέρες συζητώντας με την Under Armour για το πώς θα διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα. Δυστυχώς, έχουμε χαρακτηρίσει τα μικρότερα νούμερα ως ‘αγορίστικα’, όμως θα το διορθώσουμε άμεσα! Θέλω να είμαι σίγουρος ότι υα φοράς τα αθλητικά μου με καμάρι, οπότε σου στέλνω ένα ζευγάρι αυτή τη στιγμή και θα είσαι ένα από τα πρώτα παιδιά που θα λάβουν τα Curry 6! Τέλος, ετοιμάζουμε κάτι ιδιαίτερο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, και θέλω να την γιορτάσεις μαζί μου! Θα σου πω σύντομα περισσότερα, ωστόσο κανόνισε να είσαι στο Oakland εκείνο το βράδυ. Σου εύχομαι τα καλύτερα!»

…Και πράγματι, στο eshop της Under Armour το πρόβλημα των αθλητικών παπουτσιών διορθώθηκε και τα Curry 5 είναι πλέον διαθέσιμα και στο κοριτσίστικο «τμήμα».

Αν έχει να μας διδάξει ένα πράγμα αυτή η ιστορία είναι, ότι ποτέ δεν είσαι πολύ μικρή για να είσαι ακτιβίστρια!

Πηγή: boredpanda.com