«Επιστρέφω στο σχολείο – Μένω υγιής»: Tα video που πρέπει να δείτε σήμερα με τα παιδιά σας

Στα θρανία επέστρεψαν μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σήμερα Πέμπτη, 21 Μαΐου.

Τα παιδιά μας, όμως, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά από εδώ και εμπρός, για να παραμείνουν ασφαλή. Γι’ αυτό το Υπουργείο Παιδείας, σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς δημοσίευσε ενημερωτικά spots, τα οποία απευθύνονται στα παιδιά και στόχο έχουν να τα ενημερώσουν με ευχάριστο τρόπο για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται πλέον στο σχολείο.

Για την Δημοτική Εκπαίδευση

Ένα ενημερωτικό βίντεο με οδηγίες προς τους μαθητές και τις μαθήτριες της Δημοτικής Εκπαίδευσης για την επιστροφή τους στα σχολεία, μετά την προσωρινή διακοπή της φοίτησης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν στο διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμη: «Επιστροφή στο σχολείο: Οδηγίες για σούπερ παιδιά»: Ένα χρήσιμο video για να δείτε μαζί με τα παιδιά

Πρόκειται για μια παραγωγή του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, που στόχο έχει να βοηθήσει γονείς και παιδιά να κατανοήσουν τι πρέπει να κάνουν τώρα που επιστρέφουμε στο σχολείο.

Δείτε το χρήσιμο video:

Για το Γυμνάσιο

Ένα ενημερωτικό βίντεο με οδηγίες προς τους μαθητές και τις μαθήτριες της Μέσης Εκπαίδευσης για την επιστροφή τους στα σχολεία, μετά την προσωρινή διακοπή της φοίτησης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Μια παραγωγή του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου, του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.