Αρχική Προτάσεις Αγοράς Έρχονται στην Κύπρο τα προϊόντα της CBX από την Β&Μ Σκαρμούτσος ΑΕ

Έρχονται στην Κύπρο τα προϊόντα της CBX από την Β&Μ Σκαρμούτσος ΑΕ

Έρχονται στην Κύπρο τα προϊόντα της CBX από την Β&Μ Σκαρμούτσος ΑΕ

Ξεκίνησε η νέα συνεργασία της εταιρείας Β&Μ Σκαρμούτσος ΑΕ με την CBX για την διάθεση των προϊόντων της στην Ελλάδα και την Κύπρο

Η νέα εμπορική συνεργασία της Β&Μ Σκαρμούτσος ΑΕ με την εταιρεία CBX του ομίλου Good Baby, αποτελεί μία νέα επιχειρηματική κίνηση από μία εταιρεία με μεγάλη εμπειρία. Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η προώθηση και διάθεση ποιοτικών προϊόντων και συστημάτων βρεφικής μετακίνησης στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το brand CBX έρχεται να δώσει καινοτόμες λύσεις και μοντέρνα προϊόντα στους σύγχρονους γονείς, οι οποίοι αναζητούν ιδέες που να ξεχωρίζουν για το μοντέρνο σχεδιασμό τους, την εργονομία τους και την ποιότητά τους σε προσιτές τιμές.

Η CBX ξεχωρίζει για τις επιλογές που προσφέρει σε καρότσια και καθίσματα αυτοκινήτου.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε σε συνεργάτες και εμπόρους σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Tzaferi 16 στην Αθήνα, όπου και παρουσιάστηκαν τα τρέχοντα μοντέλα, αλλά και αυτά που αναμένεται να λανσαριστούν εντός του νέου έτους.

Η εταιρεία Β&Μ Σκαρμούτσος ΑΕ διανέμει εδώ και πάνω από 50 έτη την εταιρεία CHICCO στην Ελλάδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter