Έρχονται τα Star Wars γραμματόσημα από τα Βασιλικά Ταχυδρομεία

Μία σειρά γραμματοσήμων αφιερωμένη στην τελευταία ταινία της σειράς Star Wars, Οι Τελευταίοι Τζεντάϊ,  «προσγειώθηκε» στο Λονδίνο, προκαλώντας το ζωηρό ενδιαφέρον και την περιέργεια των φανατικών της ταινίας που επιθυμούν διακαώς να τα αποκτήσουν.

Droids (ανδροειδή) και εξωγήινοι απεικονίζονται σε οκτώ γραμματόσημα τα οποία παρουσίασαν τα Βασιλικά Ταχυδρομεία.

Τέσσερα εξ αυτών γραμματόσημα με «ανδροειδή» είναι χαραγμένα με ειδικό φωτεινό μελάνι για να απεικονίζουν μυστικές λεπτομέρειες οι οποίες θα γίνουν ορατές, μόνο κάτω από το υπεριώδες φως.

Τα γραμματόσημα απεικονίζουν φανταστικούς χαρακτήρες οι οποίοι έχουν εμφανισθεί στα σίκουελ της ταινίας, αλλά και νέους όπως: Μαζ Κανάτα, Τσουμπάκα, ύπατος αρχηγός Σνόουκ, καθώς και τα Porgs, τα μικρά πτηνά τα οποία όμως δεν πετούν και προέρχονται από τον μακρινό πλανήτη Ahch-To όπου έχει εξορισθεί ο Λουκ Σκαϊγουόκερ.

Δικό του γραμματόσημο έχει και το μικρό πιστό ανδροειδές R2-D2, έπειτα από μία περιπετειώδη ζωή, πρώτα στο διαστημόπλοιο της Βασίλισσας Παντμέ Αμιντάλα στη διάρκεια της Μάχης του Ναμπού, στη συνέχεια στους Πολέμους των Κλώνων στο πλευρό των ‘Ανακιν και Λουκ Σκαΐγουόκερ στη μάχη κατά της Αυτοκρατορίας.

Τα γραμματόσημα σχεδίασε ο βρετανός καλλιτέχνης Μάλκολμ Τουίν, ο οποίος είχε σχεδιάσει και το εξαιρετικά δημοφιλές σετ γραμματοσήμων για το Star Wars το 2015.

Αν επιθυμείτε να προπαραγγείλετε την εν λόγω συλλογή τότε θα πρέπει να πατήσετε εδώ