Έστελνε καθημερινά μηνύματα στο κινητό του νεκρού πατέρα της – Όταν έλαβε απάντηση, συγκλονίστηκε!

Η ιστορία της Τσάστιτι Πάτερσον από το Αρκάνσας των ΗΠΑ είναι από εκείνες που δεν πιστεύεις ότι συμβαίνουν, παρά μόνο όταν τις βλέπεις και τις ακούς με τα ίδια σου τα μάτια και αυτιά.

Όσο παράξενο και αν ακουστεί, αυτή η νεαρή κοπέλα έλαβε απάντηση στα μηνύματα που έστελνε στο κινητό τηλέφωνο του νεκρού πατέρα της!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο πατέρας της 23χρονης Τσάστιτι Πάτερσον, από το Νιούπορτ στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, έφυγε από τη ζωή πριν τέσσερα χρόνια. Έκτοτε η νεαρή κοπέλα στέλνει μηνύματα στο παλιό κινητό του νεκρού μπαμπά της εξιστορώντας του πώς είναι τα πράγματα με τη ζωή της.

Πριν περίπου 2 εβδομάδες ήταν η επέτειος του θανάτου του πατέρα της Τσάστιτι. Του έστειλε, λοιπόν, ένα ακόμη μήνυμα γράφοντάς του πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη.

«Γεια σου μπαμπά, εγώ είμαι. Αύριο θα είναι και πάλι μια δύσκολη μέρα», έγραψε. Στο μήνυμά της, η νεαρή γυναίκα αναφέρει όλα όσα της συνέβησαν μετά τον θάνατό του: από την μάχη της με τον καρκίνο, την αποφοίτηση από το πανεπιστήμιο, το γεγονός πως βρήκε έναν σπουδαίο άνδρα στη ζωή της και κατέληγε στο πόσο πολύ της λείπει κάθε μέρα.

Φυσικά και δεν περίμενε απάντηση. Όταν όμως το κινητό της χτύπησε και είδε τον αριθμό έπαθε σοκ!

Η απάντηση στο μήνυμά της

Ένας άνδρας είχε απαντήσει στο μήνυμά της. Ο άνδρας, που προφανώς είχε λάβει τον αριθμό τηλεφώνου μετά τον θάνατο του πατέρα της, λάμβανε όλον αυτόν τον καιρό τα μηνύματά της και αποφάσισε να απαντήσει στο τελευταίο, επειδή είχε συγκινηθεί ιδιαίτερα από όσα έγραφε η νεαρή κοπέλα.

Στο μήνυμά του, έγραφε: «Γεια σου αγαπημένη. Δεν είμαι ο πατέρας σου, αλλά λαμβάνω όλα σου τα μηνύματα εδώ και 4 χρόνια. Ανυπομονώ κάθε μέρα για τα πρωινά σου μηνύματα και τις βραδινές σου ενημερώσεις. Το όνομά μου είναι Μπραντ και έχασα την κόρη μου σε ένα τροχαίο δυστύχημα τον Αύγουστο του 2014 και τα μηνύματά σου με κράτησαν ζωντανό. Όταν μου γράφεις, είναι σαν ένα μήνυμα από τον Θεό», ανέφερε συνεχίζοντας: «Λυπάμαι που έχασες ένα τόσο δικό σου άτομο, αλλά έμαθα όλα αυτά τα πράγματα για σένα όλα αυτά τα χρόνια και σε παρακολουθούσα να μεγαλώνεις και να περνάς περισσότερα από όσα ο καθένας μας. Ήθελα να σου γράψω εδώ και χρόνια, αλλά δεν ήθελα να σου ραγίσω την καρδιά».

Όπως ήταν λογικό, η Τσάστιτι σοκαρίστηκε από το συγκινητικό μήνυμα και μοιράστηκε την είδηση στο Facebook με αποτέλεσμα να γίνει viral συγκεντρώνοντας πάνω από 265.000 shares.

Στην ανάρτησή της, έγραψε: «Έγραφα μήνυμα καθημερινά στον πατέρα μου για να τον ενημερώνω για το πώς ήταν η ημέρα μου, τα τελευταία 4 χρόνια. Σήμερα έλαβα το σημάδι πως όλα θα πάνε καλά και πως μπορώ πλέον να τον αφήσω να αναπαυθεί εν ειρήνη».