Αρχική InfoMommy Deco Έτσι πρέπει να διπλώνουμε τα ρούχα των παιδιών μας σύμφωνα με μια διάσημη διακοσμήτρια

Έτσι πρέπει να διπλώνουμε τα ρούχα των παιδιών μας σύμφωνα με μια διάσημη διακοσμήτρια

Έτσι πρέπει να διπλώνουμε τα ρούχα των παιδιών μας σύμφωνα με μια διάσημη διακοσμήτρια

Η Marie Kondo είναι μία Ιάπωνας σύμβουλος οικιακής οργάνωσης και διακόσμησης, η οποία κερδίζει όλο και περισσότερη δημοφιλία το τελευταίο διάστημα, χάρη στην εκπομπή της στο Netflix, “Tidying Up”, η οποία αποκτά όλο και μεγαλύτερο κοινό.

Ανάμεσα στις τόσες συμβουλές που δίνει, η Marie Kondo έδειξε πρόσφατα πώς να διπλώνουμε και να τακτοποιούμε σωστά τα ρούχα των παιδιών μας στα συρτάρια τους. Μια μαμά, η Kate Schweitzer, ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες της και μας δείχνει παρακάτω τα συρτάρια της κόρης της:

Εσώρουχα, φανελάκια, κάλτσες, καλσόν, κολάν, μπλουζάκια, φόρμες, παντελόνια… μικροσκοπικά ρούχα που μπλέκονται, ανακατεύονται, χάνονται ανάμεσα σε άλλα, βρίσκουν τώρα τη σωστή θέση τους, χάρη στις συμβουλές της Marie Kondo, τις οποίες θα δείτε αναλυτικά παρακάτω:

Μπλούζες και φούτερ

Παντελόνια, κολάν και φούτερ

Με τον παραπάνω τρόπο αποθήκευσης, τα παιδιά μπορούν να πάρουν εύκολα τα ρούχα τους, χωρίς να τα ανακατέψουν ψαχουλεύοντας ανάμεσα σε στίβες, τα βλέπουν καλύτερα και έτσι δεν φοράνε συνέχεια αυτή που βρίσκονται πάνω-πάνω, ενώ είναι και για τα παιδιά πιο εύκολο να τα τακτοποιήσουν.

Πολύ χρήσιμα, στην τάξη των συρταριών, είναι και τα κουτιά, στα οποία μπορούν να μπουν ρούχα μικρότερου μεγέθους, όπως κάλτσες και εσώρουχα, αλλά και κοκαλάκια, ακόμα και γυαλιά ηλίου.

Πηγή: popsugar.com

Φωτογραφίες: POPSUGAR Photography / Kate Schweitzer


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter