Αρχική InfoMommy Νέα Ευχάριστες εξελίξεις για τον 5χρονο Άγγελο που ζει στο Μακάρειο

Ευχάριστες εξελίξεις για τον 5χρονο Άγγελο που ζει στο Μακάρειο

Ευχάριστες εξελίξεις για τον 5χρονο Άγγελο που ζει στο Μακάρειο

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας μας έρχεται από το Μακάρειο Νοσοκομείο και αφορά στον 5χρονο Άγγελο, ο οποίος ζει στην εντατική του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, το 5χρονο αγοράκι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πηγαίνει σχολείο.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως ‘με ικανοποίηση διαπιστώσαμε την Παρασκευή 21/09  ότι ο μικρός Άγγελος που φιλοξενείται στο Μακάριο Νοσοκομείο τα τελευταία πέντε σχεδόν χρόνια, σύντομα θα μεταφερθεί σε νέο περιβάλλον με καλύτερες για το ίδιο και για την ηλικία του συνθήκες.

Σε σημερινές χωριστές συναντήσεις που είχαμε με τον Διευθυντή του Μακάριου Νοσοκομείου και με τη Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, ζητήσαμε ενημέρωση για την υπόθεση του Άγγελου. Μας επιβεβαίωσαν ότι εντός των επόμενων ημερών ο μικρός Άγγελος θα ξεκινήσει να πηγαίνει και στο σχολείο.

Είχαμε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την υπόθεση από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας και σε τακτά χρονικά διαστήματα ζητούσαμε ενημέρωση και επιμέναμε ότι το Κράτος είναι υπόχρεο να μεριμνήσει για την ποιότητα ζωής του παιδιού και να του παρέχει όλα όσα δικαιωματικά του ανήκουν.

Ευχόμαστε η υπόθεση να έχει θετική κατάληξη για τον μικρό Άγγελο και αναμένουμε την μεταφορά του σε ένα υγειές περιβάλλον και σύντομα να γίνει αποδεκτός σε ανάδοχη οικογένεια".


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter