Φεστιβάλ Ανδρέας Νεάρχου – Έρχεται για 13η χρονιά στην Κυπερούντα

Βρισκόμαστε ήδη στα μισά της εβδομάδας και αναρωτιέστε τι θα κάνετε το σαββατοκύριακο που έρχεται μαζί με τα παιδιά; Δώστε τέλος στην αναζήτησή σας, γιατί σας έχουμε την καλύτερη πρόταση: Το παιδικό φεστιβάλ «Ανδρέας Νεάρχου».

Το Κέντρο Νεότητας Κυπερούντας διοργανώνει φέτος για 13η συνεχή χρονιά το ετήσιο παιδικό φεστιβάλ «Ανδρέας Νεάρχου» εις μνήμη του μικρού Ανδρέα Νεάρχου. O μικρός Ανδρέας έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 8 ετών από τον καρκίνο πριν από 12 χρόνια. Από τότε τα παιδιά του Κέντρου νεότητας Κυπερούντας οργανώνουν εις μνήμη του το παιδικό φεστιβάλ, ένα πανηγύρι χαράς που σκορπά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Το φεστιβάλ είναι διήμερο και η πρώτη μέρα είναι αφιερωμένη στο παιδικό θέατρο. Φέτος η θεατρική παράσταση θα είναι στις 11 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης με θέμα «Νταν στην κιβωτό».

Τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ μια μεγάλη ομάδα νέων εθελοντών μετατρέπει την πλατεία του χωριού σε ένα μαγικό κόσμο για παιδιά όπου κάθε χρόνο έχει διαφορετικό θέμα. Φέτος το θέμα θα είναι η φάρμα και η πλατεία θα φιλοξενήσει διάφορα οικόσιτα ζώα που θα σκορπίσουν χαρά στους παιδικούς μας φίλους. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να τα ταίσουν και να παίξουν μαζί τους.

Κοπιάστε στη δροσερή Κυπερούντα την Κυριακή με κατασκευές για παιδιά, φουσκωτά, κλόουν, ζωγραφική προσώπου, βόλτες με γαϊδουράκια και πολλές άλλες εκπλήξεις για τους παιδικούς μας φίλους.

Το φεστιβάλ έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα ,μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τις ανάγκες του παιδογκολογικού τμήματος του Μακαρείου νοσοκομείου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ. 

Πότε:

Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Αυγούστου

Πού
χωριό Κυπερούντα
Οροσειρά Τροόδους, στην περιοχή της Πιτσιλιάς στην επαρχία Λεμεσού,
(45 χλμ. από τη Λεμεσό)
Λεμεσός, Κύπρος

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο +357 99 352 547.