Φέτος, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα στην Φάρμα Πετρίδης (11-3)

Η Καθαρά Δευτέρα, η μέρα που έχει ταυτιστεί με την εξοχή, τα λιβάδια και τα βουνά, φέτος, θα είναι πιο ξεχωριστή από κάθε άλλη χρονιά στην Φάρμα Πετρίδης.

Το Petrides Farm Park προσκαλεί όλους εσάς που αγαπάτε τη φύση και τα ζώα της φάρμας να περάσετε σε έναν πανέμορφο χώρο μέσα στη φύση μια υπέροχη Καθαρά Δευτέρα.

Περάστε με την οικογένεια και τους φίλους σας μια αξέχαστη μέρα με δραστηριότητες που θα καταπλήξουν τόσο τους μικρούς όσο και μεγάλους: face painting, tattoo με henna, παιδικές κατασκευές, διαδραστική παράσταση με μάγο, βόλτα με τα αξιαγάπητα πόνυ και γαϊδουράκια μας!

Το Σαρακοστιανό Τραπέζι

Και επειδή Καθαρά Δευτέρα χωρίς φαγητό, έστω και νηστίσιμο, δε γίνεται, στο εορταστικό Σαρακοστιανό μπουφέ θα βρείτε ποικίλες επιλογές ψωμιού, συνοδευτικών όπως παντζάρια, ταχίνι, ταραμά,  χούμους, ελιές, ξυδάτα, πίκλες , χόρτων και ωμών λαχανικών. Θα σερβίρεται εορταστικό Σαρακοστιανό μπουφέ με διάφορα χόρτα και λαχανικά ωμά: καρότο, σέλινο, κουλούμπρα, ντομάτα, αγγουράκι, παντζάρια, ταχίνι, ταραμά,  χούμους, ελιές, ξυδάτα, πίκλες, λαγάνα και κουλούρι, ελιωτές και νηστίσιμο χαλβά.

Επίσης, στον χώρο θα υπάρχουν και άλλες επιλογές με έξτρα χρέωση.

Είσοδος: €3 / άτομο & Δωρεάν για παιδιά κάτω των 2 ετών.

Σαρακοστιανό μπουφέ: €3 / άτομο

Petrides Farm Park

Χωριό Μαρκί , Λευκωσία

Για περισσότερες πληροφορίες αποταθείτε στη σελίδα μας στο Facebook @PetridesFarmPark και στο τηλέφωνο 22 525255