Φονικό 9χρονης στην Λάρνακα: «Είναι γιος μου και είναι άρρωστος! Δεν με ενημέρωσε κανένας» – Ξεσπά ο τραγικός πατέρας

Την κοινωνία της Κύπρου συγκλόνισε πριν λίγες μέρες η είδηση της δολοφονίας ενός 9χρονου κοριτσιού από τον ίδιο της τον αδερφό.

Ο 13χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε την 9χρονη αδελφή του, εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο και μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο νοσοκομείο ψυχικών νοσημάτων.

Ο πατέρας, όμως, των δύο παιδιών δεν γνωρίζει – όπως ισχυρίζεται – τι ακριβώς συμβαίνει με το γιο του. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή, «Εν ηξέρω τι κάμουν, εν με ενημερώσαν τι διαγνώσθηκε… γιατί εν ήρτε κανένας να μου πει; Τζιαί τζείνος είναι γιος μου, είναι άρρωστος».

Μάλιστα, ο κ. Βασίλης, επιχείρησε να δει το παιδί του, ωστόσο του είπαν ότι θα τον ενημέρωναν – κάτι που δεν έγινε ακόμα. Ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να βλέπει το παιδί και να ξέρει πώς περνάει. Είπε μάλιστα ότι, τόσο το σχολείο που φοιτούσε ο μκρός, όσο και το Υπουργείο Παιδείας ήξεραν ότι είχε προβλήματα με την συμπεριφορά του.

Πρόσθεσε ότι από το Υπουργείο Παιδείας, έγινε γνωμάτευση και διαγνώστηκε ότι ο 13χρονος αδελφοκτόνος είχε «ελαφρά προβλήματα» με την συμπεριφορά του. Και το ίδιο του είπαν και ψυχολόγοι όταν είδαν το χαρτί.

Ο πατέρας, υποστήριξε ότι οι αρμόδιοι δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για την περίπτωση του γιου του. Αν η διάγνωση ήταν διαφορετική, ισχυρίστηκε, ίσως να είχε και τα δύο παιδιά μαζί του!

Για τα οικονομικά του, είπε ότι ο ίδιος λαμβάνει 560 ευρώ μισθό και είχε να συντηρήσει τα δύο του παιδιά, τον ίδιο, αλλά και να πληρώσει ρεύμα και νερό.

Δείτε όσα δήλωσε ο τραγικός πατέρας