Αρχική InfoMommy Νέα Φονικό 9χρονης στην Λάρνακα: «Είναι γιος μου και είναι άρρωστος! Δεν με ενημέρωσε κανένας» - Ξεσπά ο τραγικός πατέρας

Φονικό 9χρονης στην Λάρνακα: «Είναι γιος μου και είναι άρρωστος! Δεν με ενημέρωσε κανένας» - Ξεσπά ο τραγικός πατέρας

Φονικό 9χρονης στην Λάρνακα: «Είναι γιος μου και είναι άρρωστος! Δεν με ενημέρωσε κανένας» - Ξεσπά ο τραγικός πατέρας

Την κοινωνία της Κύπρου συγκλόνισε πριν λίγες μέρες η είδηση της δολοφονίας ενός 9χρονου κοριτσιού από τον ίδιο της τον αδερφό.

Ο 13χρονος, ο οποίος μαχαίρωσε την 9χρονη αδελφή του, εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο και μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο νοσοκομείο ψυχικών νοσημάτων.

Ο πατέρας, όμως, των δύο παιδιών δεν γνωρίζει - όπως ισχυρίζεται - τι ακριβώς συμβαίνει με το γιο του. Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή, «Εν ηξέρω τι κάμουν, εν με ενημερώσαν τι διαγνώσθηκε… γιατί εν ήρτε κανένας να μου πει; Τζιαί τζείνος είναι γιος μου, είναι άρρωστος».

Μάλιστα, ο κ. Βασίλης, επιχείρησε να δει το παιδί του, ωστόσο του είπαν ότι θα τον ενημέρωναν - κάτι που δεν έγινε ακόμα. Ο ίδιος δηλώνει ότι θέλει να βλέπει το παιδί και να ξέρει πώς περνάει. Είπε μάλιστα ότι, τόσο το σχολείο που φοιτούσε ο μκρός, όσο και το Υπουργείο Παιδείας ήξεραν ότι είχε προβλήματα με την συμπεριφορά του.

Πρόσθεσε ότι από το Υπουργείο Παιδείας, έγινε γνωμάτευση και διαγνώστηκε ότι ο 13χρονος αδελφοκτόνος είχε "ελαφρά προβλήματα" με την συμπεριφορά του. Και το ίδιο του είπαν και ψυχολόγοι όταν είδαν το χαρτί.

Ο πατέρας, υποστήριξε ότι οι αρμόδιοι δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για την περίπτωση του γιου του. Αν η διάγνωση ήταν διαφορετική, ισχυρίστηκε, ίσως να είχε και τα δύο παιδιά μαζί του!

Για τα οικονομικά του, είπε ότι ο ίδιος λαμβάνει 560 ευρώ μισθό και είχε να συντηρήσει τα δύο του παιδιά, τον ίδιο, αλλά και να πληρώσει ρεύμα και νερό.

Δείτε όσα δήλωσε ο τραγικός πατέρας


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter