Αρχική InfoMommy Νέα Φωτιά σε κουζίνα σπιτιού από πλυντήριο πιάτων

Φωτιά σε κουζίνα σπιτιού από πλυντήριο πιάτων

Φωτιά σε κουζίνα σπιτιού από πλυντήριο πιάτων
Kλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτική κατοικία στην οδό Ασκληπιού , στο Στρόβολο έλαβε χθες το απόγευμα η Πυροσβεστική, με εξαιρετικά σπάνια αιτία, αφού η πυρκαγιά ήταν σε πλυντήριο πιάτων στο χώρο της κουζίνας. 
Από την πυρκαγιά καταστράφηκε το πλυντήριο, πάγκοι και μέρος εξοπλισμού της κουζίνας. Από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκε και η υπόλοιπη οικία.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 18.23.
Την ώρα της πυρκαγιάς οι ιδιοκτήτες βρισκόταν στην οικία και δεν κινδύνεψε κανένας. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή (πλυντήριο πιάτων).
πηγή: sigmalive.com

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter