Φρίκη: 81χρονος κακοποιούσε μικρό κοριτσάκι συστηματικά επί 5 χρόνια

Την απόλυτη φρίκη πλάι σε 81χρονο έζησε ανήλικο κοριτσάκι.  Την κακοποιούσε συστηματικά από τα 5 χρόνια της μέχρι τα 10.

Ο 81χρονος κρίθηκε ένοχος από το κακουργιοδικείο σε δεκαέξι κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση παιδιού.

Το χρονικό των απάνθρωπων πράξεων

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πεντάχρονη και η μητέρα της διέμεναν στην οικία που βρισκόταν στην αυλή μπροστά από αυτήν του κατηγορούμενου, στην οποία η μητέρα της ανήλικης εργαζόταν ως καθαρίστρια, έναντι του μηνιαίου ενοικίου, ενώ φρόντιζε και τη σύζυγο του η οποία έπασχε από καρκίνο.

Από τις αρχές του 2013, χρόνος κατά τον οποίο είχε απελαθεί ο πατέρα της ανήλικης, ο κατηγορούμενος, σε διαφορετικές περιπτώσεις, παρά τις αντιδράσεις της επανειλημμένα την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά.

Σε κάποιες περιπτώσεις, αυτό συνέβαινε και όταν ο 81χρονος την έπαιρνε βόλτα με την μοτοσικλέτα του.

Η μητέρα γνώριζε

Παρά το γεγονός ότι η μητέρα της ανήλικης πληροφορήθηκε από την ίδια την κόρη της για τις αποτρόπαιες πράξεις του 81χρονου, η ίδια επανειλημμένα ανέφερε, τόσο στον κατηγορούμενο όσο και στην σύζυγο του, να σταματήσει, καθοδηγώντας παράλληλα την πεντάχρονη να μην αναφέρει οτιδήποτε γιατί θα εκδιώκονταν από την οικία που διέμεναν.

Μάλιστα, της υποδείκνυε τρόπους για να αποφύγει τον 81χρονο, πράγμα όμως που δεν κατάφερνε πάντα η ανήλικη.

Η σωτήρια επίσκεψη της φίλης

Τελικά, φίλη της ανήλικης, που είχε πάει στο σπίτι της για να γιορτάσουν τα γενέθλια της και έμαθε για τις αποτρόπαιες πράξεις του κατηγορούμενου, μίλησε σε λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας, η οποία με τη σειρά της προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία, και έτσι ο εφιάλτης της μικρής τελείωσε όταν έφθασε σε ηλικία δέκα ετών.

Η φρικτές δικαιολογίες

Ανακρινόμενος ο 81χρονος, ανέφερε στην Αστυνομία, «έντζιησα της ναι νάκκουρι γιατί ήθελε και άρεσκε της», καθώς και άλλες αποτροπιαστικές δικαιολογίες, προβάλλοντας μάλιστα τον ισχυρισμός ότι η ίδια η ανήλικη το ζητούσε.

Οι επαναλαμβανόμενες πράξεις του 81χρονου, προκάλεσαν στην ανήλικη δυσκολία στην ύπνο, εφιάλτες, συνεχόμενη ανησυχία και ένταση, ενώ ένιωθε θυμό και ήταν λυπημένη. Συνάμα, το κοριτσάκι ένιωθε φόβο και ανησυχία, καθώς γνώριζε ότι εάν μιλούσε, ο κατηγορούμενος και η σύζυγος του, θα τους έδιωχναν από την οικία που διέμενε με την μητέρα της και δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια να βρουν άλλο σπίτι.

Το κακουργιοδικείο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.