Κατεχόμενα: Μάνα «Μήδεια» σκότωσε με μαχαίρι τον 7χρονο γιο της – Ο παππούς πέθανε μόλις έμαθε τη τραγωδία

Μια οικογενειακή τραγωδία συνέβη στο Κιονέλι στα Κατεχόμενα σκορπίζοντας στη θλίψη τη τοπική και όχι μόνον κοινωνία λόγω του τραγικού θανάτου ενός 7χρονος παιδιού.

Το χρονικό της υπόθεσης

Θύμα της ίδιας του της μητέρας έπεσε ο 7χρονος Ercan Kaya που τον έσφαξε με μαχαίρι την ώρα που κοιμόταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και στη συνέχεια κοιμήθηκε στο πλάι του. Μάλιστα όταν συνειδητοποίησε τι έκανε αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. Η 36χρονη δράστης ομολόγησε το έγκλημα της στις «αστυνομικές αρχές» των κατεχομένων, ενώ σήμερα εξεδόθη διάταγμα 3μερης κράτησης από το «δικαστήριο». Παράλληλα, κάποιες από τις πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρισκόταν στην διαδικασία έκδοσης διαζυγίου από τον σύζυγό της, ο οποίος είναι μέλος της ψευδοαστυνομίας των κατεχομένων. Παράλληλα, την επομένη ημέρα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τ/κ Τύπου, η παιδοκτόνος είχε δηλώσει προς τους εργοδότες της πως: «Ο γιος μου είναι άρρωστος, δεν θα έρθω να δουλέψω».

Δεν άντεξε ο παππούς όταν άκουσε για το θάνατο του εγγονού του

Όταν ο παππούς του 7χρονου αντίκρισε όμως το αποτρόπαιο θέαμα δεν άντεξε, υπέστη καρδιακή προσβολή και μετά από λίγο έφυγε από την ζωή. Η γυναίκα εν συνεχεία ετέθη υπό σύλληψη και ανακρίνεται, ενώ όπως προαναφέραμε έχει ήδη εκδοθεί διάταγμα 3ημερης κράτησής για περαιτέρω έρευνα.